Uusimmat

Kovaakin kovempi Max Payne

03.07.2001 21:30 Jukka O. Kauppinen

Take 2 julkaisi nipun uusia, upeita kuvia suomalaisen Remedyn työstämästä Max Payne-toimintapelistä. Kuvien mahtava asu innoitti eDomen väkeä ja päätimme että ne ansaitsevat poikkeuksellisen näkyvän asettelun lukijoidenkin iloksi. Suoraan Remedyn uunista, Max Payne, olkaa hyvä:

Vaikka pelin julkaisija Take 2 kovasti lupaileekin Maxia kauppoihin 20.7. ovat sekä tekijät että maahantuoja Toptronics eri mieltä, ja kertovat että aikataulu on yhä ”when it is done”. Mutta julkaisu on silti hiipimässä yhä lähemmäs – eri suunnilta kuiskatut uutiset ja huhut, jopa Maxin koteloiden valmistaminen, kertovat että jotain todellakin tapahtuu kulissien takana. Kaikkien aikojen kohutuin suomalaispeli on enää todennäköisesti vain viikkojen tai kuukausien päässä, ja monet eivät enää meinaakaan pysyä pelihousuissaan.

Remedyn Petri Järvilehto on myös vahvistanut, että pelistä ilmestyy demo muutaman viikon kuluessa valmistumisesta. ”Olemme yhä pistämässä peliä kasaan ja aloitamme demon parissa työskentelyn vasta kun peli on mennyt kultaan. Demon kasaaminen tulee hoitumaan melko nopeasti, mutta meidän täytyy silti vielä testata sitä muutaman viikon ajan ennenkuin julkaisemme sen nettiin.”

Tiukka detalji pelin sisällöstä on Waltari-metalliyhtyeen kärkimiehen Kärtsy Hatakan toimiminen virallisena muusikkona. Tieto on vahvistettu virallisesti Remedyn taholta, joten voinemmekin odottaa melkoista tykitystä Maxin taustalla. Aiemminhan pelimusiikkeja luoneita yhdistelmiä ovat olleet esimerkiksi iD Software+Doom+Rob Zombie. Saapa nähdä miten Kärsyn luomukset otetaan vastaan pelimaailmassa.

Pelin tulevat konevaatimuksethan ovat seuraavaa tasoa:

Vähimmäisvaatimus:
450MHz Intel Pentium II, 96 Mt RAM, 16 Mt Direct3D-näytönohjain

Suosituskokoonpano:
700 MHz Intel Pentium III, 128 Mt RAM, 32 Mt Direct3D-näytönohjain

Optimaalisin kokoonpano:
1000 MHz Intel Pentium III, 192 Mt, RAM, 64 Mt Direct3D-näytönohjain

Loppuun myös hieman vanhempia kuvia Max Paynestä:

Max Paynen viralliset sivut löydät netistä osoitteesta maxpayne.godgames.com. Peliä kehittää Remedy Entertainment.