Uusimmat

Lantrek 2011 houkutteli pelaajat luolistaan

17.01.2011 16:30 Eric Hartin

Ylöjärvellä 14-16.1.2011 järjestetty Lantrek-lanitapahtuma on houkutteli jälleen kerran sankoin joukoin sekä PC- että konsolipelien ystäviä. Konsolipelaajille tarjolla oli oma nurkkaus, jonne konsolinsa voi kytkeä sekä peliluola, missä pääsi talon puolesta pelaamaan sekä uusia että vanhoja pelejä parhaimmillaan 30 vuoden takaa.

Tavan mukaan tarjolla oli myös roppakaupalla turnauksia. Pelejä oli laidasta laitaan, mutta  pääpelien asemasta nauttivat kestosuosikki Counter-Striken kaksikin versiota sekä Starcraft II. Viimeksimainitun turnauksen pääpalkinto oli tällä kertaa paikka talvi-Assemblyjen ehkä kovimpaan skabaan tähän asti.

Muita PC-pelejä nähtiin Heroes of Newerthin ja Call of Duty 2:n muodossa. Viimeisessä varsinkin finaalimatsit olivat erittäin tiukkaa settiä, sillä jatkoajat paukkuivat matsi toisensa perään voittajan selvitessä vasta sunnuntaina kello kolmelta yöllä.

Alati kasvavaa konsolipuolta edustivat Guitar Hero, Tekken 6, Forza Motorsport 3 sekä erilaiset urheilupelit. Ne, jotka osasivat pelaamisen lisäksi vielä tehdä taidetta tai musiikkia, pääsivät kisaamaan omissa kilpailuissaan.

 

Turnaustulokset

Starcraft II:

1. Sein

2. Fuzer

3. Protosser

CS 1.6:

1. croveNt

2. FatalFlawn

3. Affarox

CS: Source:

1. Team UltraViolation

2. Team Vodka

3. Team Immortal

Tekken 6:

1. Wuming

2. Hemosa

3. Joel H

COD2:

1. Team Thrice