Uusimmat

Thunderhawk: Operation Phoenix

31.08.2001 20:06 Jukka O. Kauppinen

Core Design palaa syyskuussa juurilleen uuden PlayStation 2-räiskinnän myötä.

Core Designin ensimmäinen konsolipeli oli vuonna 1993 Segan Mega-CD:lle julkaistu Thunderhawk. Peli säntäsi suoraan listaykköseksi ja kääntyi myöhemmin myös Sega Saturn ja PlayStation-konsoleille.

Nyt peli tekee paluutaan ja uhkaa PlayStation 2-pelaajien lompakoita uuden sukupolven teknologian mahdollistamalla graafisella herkuttelulla. Peli panostaa erityisesti toiminnantäyteiseen melskeeseen, jonka keskelle singahdetaan raskaasti aseistetulla Thunderhawk-taisteluhelikopterilla. Räiskeen ohella peli on tehty myös erityisen helposti omaksuttavaksi.

Thunderhawk-kopteri on varustettu tekniikan viimeisimmillä saavutuksilla sotatieteen alalla. Varustukseen kuuluu muun muassa tarkkuusase, yönäkö ja ohjautuvat ohjukset. Simuloitu AWACS-ilmavalvontajärjestelmä pitää pelaajan ajan tasalla ympäristön tapahtumista. Eikä taistelukentällä olla välttämättä yksin, vaan ympärillä saattaa ryskää myös jalkaväkeä, panssariosastoja ja muita lentokoneita tai helikoptereita omien tehtäviensä parissa.

Peli on toteutettu täysin 3D:nä ja tapahtumat vaihtelevat pienistä tehtävistä suuriin täysimittaisiin sotatantereihin. Kampanjoiden tai avaintehtävien menestyksekäs suorittaminen saattaa myös tarjota bonustehtäviä. Pelaaja voi varastaa tai kerätä taistelukentältä vihollisen aseita ja teknologiaa kohentaakseen oman kopterinsa tai tovereittensa varustusta.

Thunderhawk tarjoaa yksinpelaajalle arcade- ja kampanjapelityypit, ja moninpelaajalle mahdollisuuden taistella yhdessä tietokoneen ohjaamia joukkoja vastaan.

Ominaisuuksia:

  • Vuorokaudenajan vaihtelut ja sääolosuhteet.
  • Laajat 16×16 kilometrin kartat, yhteensä 256 neliökilometriä.
  • Muuttuvat ja reagoivat maastot, joihin jää jälkiä taistelutoiminnasta.
  • Visuaalisesti havaittava vaurioitumisen aste yksiköissä.
  • Huomattava detalji – keskimäärin 2000+ polygonia per kulkuneuvo.
  • Kehittynyt kulkuneuvodynamiikka.

 

Peli: Thunderhawk: Operation Phoenix
Kehittäjä: Core Design
Julkaisija: Eidos Interactive
Maahantuoja: Toptronics