Uusimmat

Voimakahvat Game Boy Coloriin

01.11.2000 14:56 Jukka O. Kauppinen

Thrustmasterin PowerHandles on erikoinen ja yllättävän käytännöllinen lisälaite Nintendon kannettavaan Game Boy Color-pelikoneeseen. Se tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden päästä eroon pattereista – ja kunnollisen kahvan jolla laitteesta saa paremman otteen.

Laitteena PowerHandles on mitä yksinkertaisin: ladattavilla pattereilla varustettu kahva kiinnitetään Game Boyn pohjaan, patterien aukkoon. Ja sitten vain virta päälle ja peli pyörimään. Pelaajan ei tarvitse enää huolehtia patterien kestävyydestä, sillä niiden luvataan kestävän noin 12 tunnin yhtämittaisen pelaamisen. Satunnaisella päivittäisellä pelailulla virtaa riitti kokonaisen viikon viihteelle, ja kun voima loppuu riittää yön yli lataaminen palauttamaan pelikoneen toimintakuntoon. Enää ei siis tarvita varaparistoja tai erillistä paristolaturia, mikä pidemmällä tähtäimellä on sekä helpompaa että edullisempaa. Pelaaminen onnistuu toki myös verkkovirralla.

Ladattavuus on vasta puolikas PowerHandlesin eduista. Erinomaisesti muotoiltujen kahvojen ansiosta Game Boysta saa jämerän otteen. Samalla peukalot yltävät ohjaimiin entistä miellyttävämmin. Etenkin aikuisempi kourahan voi olla hiukan hukassa etsiessään hyvää otetta pienehköstä pelikoneesta, mutta nyt sekin jää historiaan.

 

Mikään korkeateknologian tuote PowerHandles ei ole mutta aktiiviselle Game Boy-pelurille se on erittäin käytännöllinen ja hauska lisälaite, joka kohentaa laitteen käytettävyyttä ja samalla pelinautintoa. Se ei välttämättä tunnu erikoiselle ensisilmäyksellä mutta yksinkertaisessa käytännöllisyydessään kahva on kerrassaan suositeltava tuote.

Toimii vain Game Boy Colorin kanssa.
Valmistaja Thrustmaster
Tuotteen kotisivu
Virallinen Game Boyn kotisivu Gameboy.com
Game Boy Suomessa Game Boy – Suomi