Uusimmat

Vuoden 2014 paras pelihahmo: Iron Bull (Dragon Age: Inquisition)

28.01.2015 14:30 Jukka O. Kauppinen

Pyysimme lukijoitamme äänestämään joulun ja uudenvuoden välissä kymmenessä eri äänestyssarjassa muun muassa vuoden 2014 aliarvostetuinta peliä, parasta pelihahmoa, parasta käsikirjoitusta ja yllättävintä peliä. Vuoden 2014 paras pelihahmo oli lukijoiden mielestä Iron Bull (Dragon Age: Inquisition).

Tulokset on laskettu lukijoiden antamien äänten yhteenlaskun perusteella. Voittajan ja muiden hyvin pärjänneiden lisäksi olemme listanneet perusteltuja ja kategoriaan soveltuvia ehdokkaita, vaikka ne eivät yltäneetkään äänimäärällisesti.

Pelikuvaukset ovat lainauksia Domen aihetta käsittelevästä jutusta.

 

Vuoden 2014 paras pelihahmo: Iron Bull (Dragon Age: Inquisition)

 

Äänestäjien kommentteja:

”I will bring myself sexual pleasure later, while thinking about this with great respect.” ’Nuff said…

-Miska

Mukavan ominainen hahmo Biowaren peliin. Yhdistelmä älykkyyttä ja barbaarisuutta

-Olli

 

1.Iron Bull (Dragon Age: Inquisition)

Ilahduttavasti myös pelaajan kumppanit ovat veikeää porukkaa. Löytyy pieruhuumorista pitävää haltiaa, hommansa vakavasti ottavaa uskonnollista etsivää, liekehtivää – siis silleen sukupuolimieltymys-mielessä – maagia, karskin suorapuheista palkkasoturia, tarinoista pitävää kääpiötä ja ties mitä muuta. Monen kanssa voi taas halutessaan iskeä suhdetta pystyyn ja tietenkin kaikilla on paitsi runsaasti sanottavaa, myös omia tehtäväketjujaan, joita pääsee tekemään, jos tulee tarpeeksi hyvin juttuun.

Hauskana ideana kaverit myös naljailevat keskenään maailmassa kompatessa. Itse tykkäsin esimerkiksi kuunnella, miten qunari-palkkasoturi Iron Bull ja sanavalmis haltianeito Sera suunnittelivat todella hämäriä ”jos minä otan vihollisen karhunsyleilyyn ja sinä sitten ammut sitä päähän sarvieni välistä” –tason taistelutaktiikoita.

Tylsää pelaillessa ei siis tule, jo pelkästään sen takia, että toimintaa riittää koko rahan edestä.

Lue juttu:Dragon Age: Inquisition (PC, PS4, Xbox One) 

 

Loppusuoralle ylsivät myös mm.: Pagan Min (Far Cry 4), Sera (Dragon Age: Inquisition), Bayonetta (Bayonetta 2), Talion ( Middle-Earth: Shadow of Mordor), William Blazkowicz (Wolfenstein: The New Order) ja Claptrap (Borderlands – The Pre-Sequel).

 

Lukijoiden valikoituja perusteluja ehdotuksilleen:

Pagan Min (Far Cry 4):

Mielenkiintoinen hahmo ja tykkään hänen persoonastaan –Tuukka

Sera (Dragon Age: Inquisition)

Perse! Viittaan siis hahmon sanavaraston yleisimpään sanaan :) –Pertti R.

Bayonetta:

Vahva, itsevarma ja ihana. Kuka ei tykkää Bayonetasta? –Pelemane

Claptrap (Borderlands – The Pre-Sequel),

Borderlands – The Pre-Sequelin ehdottomasti hauskin hahmo ja samalla hahmoluokka oli Claptrap, koska sillä pelaaminen sai ehdottomasti tämän pelivuoden parhaat naurut aikaan. –Antti K.

 

Lisää aiheesta:

Näin valitsitte vuonna 2013: