UUSIMMAT

Warhammer 40K: Space Marine Chainsword -kilpailun mestarilliset teokset

12.10.2011 17:24 | Jukka O. Kauppinen

Warhammer 40K: Space Marine -pelin tiimoilta järjestämämme Chainsword-kilpailu osoittautui positiivisen suosituksi – ja syytä olikin, harvoin me pystymme tarjoamaan näin hienoja palkintoja. Kahdeksankiloinen avaruussotamoottorisahamiekka, jumpe!

Skaba on virallisesti päättynyt ja voittajakin on valittu. Kuka saa pikapuoliin painavaa postia?

Kilpailuun osallistui nelisenkymmentä teosta, joista oheisessa galleriassa 30.

Äänestäminen tapahtui Domen toimittaja- ja avustajakunnan sekä Namco Bandain henkilökunnan äänestyksellä. Haussa oli siis ennen kaikkea se huikein ja eeppisin Warhammer-kuva, ei niinkään teknisesti taitavin tai nysvätyin.

Kilpailun voitti ylivoimaisesti Petri Alajoki kuvallaan Chainsword of Liberty. Petrin shoppailun saama äänimäärä oli muihin nähden täysin omaa luokkaansa.

Tasaäänin jaetulle toiselle sijalle ylsivät Marko Kalliokosken Chainlink sekä Karoliina Korppoon Huolto.

 

1. sija: Petri Alajoki: Chainsword of Liberty

  • ”Erittäin pahaperse idea. Hohkaa Warhammer 40K-henkeä. En yhtään ihmettelisi, vaikka Emperor olisi käskenyt rakennella moisia patsaita kaupunkien keskustoihin, vaikka moisista ei virallisessa loressa taidetakaan vihjaista.”
  • ”Todellinen 40K-kuva! Chainsword for Liberty!”

Jaettu 2. sija: Marko Kalliokoski: Chainlink

Jaettu 2. sija: Karoliina Korppoo: Huolto

”Avaruustaistelija tekemässä normaaleja huoltotoimenpiteitä uskolliselle aseelleen.”

  • ”Kiinnostava – ja häiritsevä!”

 

Kiitämme nöyrästi kaikkia osallistujia. Shoppausskaban järjestäminen oli helpompaa ja hauskempaa kuin mitä uskalsimme etukäteen toivoa tai pelätä, joten saatamme järjestää jotain vastaavaa tulevaisuudessakin!

Jos joku osallistujista haluaa kilpailutyönsä pois galleriasta, ottakoon yhteyttä samasta sähköpostiosoitteesta mistä alkujaan lähetti teoksensa.

Domen avoimet kilpailut löydät osoitteesta https://muropaketti.com/kilpailut/.

 

Petrille tulossa isoa postia!Ja viidelle muulle osallistujalle pienempää. Space Marine -teemat on jo mailattu voittajille.

 

Lisää aiheesta

Warhammer 40K: Space Marine (PC, PS3, Xbox 360)

Kehitystiimin ennakkopuheissa yksi tärkeimmistä käsitteistä oli se, että Warhammer 40K: Space Marine on päähenkilönsä, Ultramarine-jaoksen kapteeni Tituksen, tarina. Näin perusteltiin monta ratkaisua: tämä on kapteeni Tituksen tarina ja henkilökohtainen kosketus oli tärkeämpää kuin se, että pelaaja pääsisi vaikka tetsailemaan Terminator-panssarissa.

Warhammer 40K: Kill Team (PS3, Xbox 360)

Jopa Space Marinet kalpenevat, kun vierelle kävelee niin sanottu Kill Team. Eri jaosten kovimmista jätkistä kasatut ryhmät operoivat siellä, minne tavallisetkaan soturit eivät pääse. Ja nyt heistä on tehty peli.

Lue myös

Combat Wings: The Great Battles of World War II -ensikosketus

Dead Rising 2: Off the Record pursuaa rehevää zombiehuumoria

Forza Motorsport 4 -haastattelussa kerrotaan autopelin kehittämisen ja mallintamisen saloja

Sound Blaster Tactic3D Omega Wireless – langattomien pelikuulokkeiden aatelia

Uncharted 3: Aarteenmetsästäjä -kilpailu oli seikkailujen retki Jordaniassa

Keskustelu

Kuvasta kolme päätellen miekka tulee myös hyvin ”huollettuna”. :D

Mainittakoon tässä vielä erikseen, että kuvat toimitettiin ympäri Suomea ja Ruotsia sijainneille tuomareille yhdessä zip-paketissa, jossa kuvannimistä oli siivottu pois tekijän nimi. Äänestäjät eivät näin tienneet kuka oli tehnyt minkäkin tai oliko keneltäkään kahta kuvaa.

Loppumetreillä vain yksi henkilö osallistui sääntöjen sallimalla kahdella kuvalla.

Miekka lähtee postiin torstaina, onnistuin tänään sammuttamaan työkoneen ennenkuin muistin, että pitäisi osoitekin kirjoittaa pakettikorttiin. Miekka on pakollisen räpläämisen jälkeen yhä ehjä ja hyväkuntoinen ;-)

For the Emperor!

-jok

Onnea Petrille!

Mahtavia shopitishoppeja kaikilta. Lisää näitä tyyliin ”Somethingawful” -photoshopphriday. Kyllä tämä oli koko 10min arvoista :) Hauskaa syksynjatkoa kaikille!

t: MakeT

Harmi ettei steampunk-kuva voittanut, selkeästi hienoin noista ja eniten vaivaa vaatinut varmasti.

Kiitos äänestäjille. Voitto tuli todellisena yllätyksenä, aikaa kun ko. teokseen tuhrautui ehkä viitisen minuuttia ja ideakaan ei jälkeenpäin ajateltuna ollut mielestäni kovin omaperäinen. Mutta hienoa, että tuomaristolla on hyvä maku ;) Miekka pääsee komistamaan olohuoneen seinää ja tarvittessa säikyttelemään kaupustelijoita, lähetyssaarnaajia ja tv-lupatarkastajia, noita tosielämän örkkejä. For the Emperor!

– Petri Alajoki

On komiaa ja hassua (:

Domen pitäisi järjestää näitä skaboja useamminkin, vaikka joka toinen viikko, ja ei niillä palkinnoillakaan niin väliä :o

Muropaketin uusimmat