Uusimmat

Avaruuspeli Eve Onlinessa muhii jälleen uusi käsittämättömän massiivinen sota

27.07.2018 08:22 Muropaketin toimitus

Valtava sota häämöttää avaruuspeli Eve Onlinessa. Sen lähtölaukaus koettiin, kun tuhannet pelaajat ottivat toisistaan mittaa avaruuden pimeydessä.

Eve Online tunnetaan peliin sitoutuneista pelaajista ja tietenkin massiivisista sodista. Pelissä tehdään säännöllisesti erilaisia huijauksia pelaajien kesken, tuhotaan sellaisia aluksia joihin on mennyt todella törkeät määrät oikeaa rahaa ja käydään valtavia taisteluja.

Avoimen avaruuspelin syövereissä muhii jälleen uusi MMO-sota, kun lähes 4000 pelaajaa osallistui erääseen tärkeään taisteluun. Siinä olivat vastakkain Goonswarm- ja Imperium -ryhmittymät ja Pandemic Legion liittolaisineen.

Taistelu kesti monia päiviä, kunnes Pandemic Legion onnistui perääntymään. Imperium-ryhmittymä oli onnistunut saartamaan Pandemic Legionin lippulaivat ansoihin, joista ei ollut lainkaan helppoa päästä pakoon.

Polygon-julkaisun mukaan taistelu oli lähtölaukaus uudelle sodalle, jonka taistelut tulevat kasvamaan entisestään siihen osallistuvien tahojen lukumäärän vuoksi.