Uusimmat

Mount & Blade II: Bannerlord jatkaa hilpeän hevostelun tarinaa

06.08.2015 19:45 Jukka O. Kauppinen

Turkkilaisen TaleWorlds-studion Mount & Blade –peli teki aikoinaan todellista pelialan historiaa. Se oli näet ihka ensimmäinen pelaajien ennakoilla rahoitettu peli, joita muun muassa Steam on nykyään täynnä. Se oli Early Accessia ennen kuin koko termiä oli keksitty. Ja oli muuten todella, todella hilpeä seikkailun, roolipelin, strategian ja tietenkin hevostelun yhdistelmä.

Nyt TaleWorld on viimein tekemässä pelilleen virallista jatkoa, vaivaiset 11 vuotta pelin ensimmäisen beta-julkaisun jälkeen. Tällä välillä TaleWorld ja Paradox Interactive julkaisivat siihen useita laajennuksia, kuten WarBand, With Fire & Sword, Napoleonic Wars ja Viking Conquest. Peli ympärille rakentui myös valtava ja herkullinen modikulttuuri.

 

Namihistoriaa: Mount & Blade 1.0, vuonna 2009:

Mount & Bladen parasta antia on ehdottomasti sen taistelu. Sujuvaa ja reaktioita testaavaa miekkailu on todellisen oloisesti ja laadukkaasti toteutettu.  Die by The Swordin manttelinperijäksi siitä ei ole, mutta perinteisen tylsästä napinhakkaamisesta ollaan kaukana. Oman mausteensa tuo myös ratsailta taisteleminen.

Lue koko arvostelu: Mount & Blade 1.0 (PC) 

 

Mount & Blade II: Bannerlord on siten melkoinen harppaus eteenpäin. Dynaamiset vuodenajat ja säät, craftaus, pelinsisäinen talousjärjestelmä, monipuoliset piiritystaistelut ja täysin uusi moottori, joka on varta vasten rakennettu ja kustomoitu juuri tälle teokselle.

Joten: jos olet kaivannut kunnon seikkailua, strategiaa, miekkataisteluja ja hevosen selästä sotimista armeijoinesi, niin pian sitä saa! Tai no, miten lie, eivät nuo mokomat kerro koska olisi herkkua tarjolla.

Lisätietoja: www.taleworlds.com

 

Lisää upeita pelivideoita (e)Domen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet

 

Lisää aiheesta

Mount & Blade (PC)  

Mount & Blade 1.0 (PC) 

Mount & Blade -haastattelu – katsaus TaleWorlds-studion uumeniin 

Mount & Blade –pelit elävät yhä – M&B II tulossa 

Mount & Blade -seikkailun ensimmäinen laajennus eDomen syynissä 

Mount & Blade: Warband (PC) 

Mount & Blade: With Fire & Sword (PC) 

Mount & Blade: With Fire and Sword julkaistiin tänään 

Muropaketin uusimmat