Uusimmat

Onko veteraani kadottanut otteensa, vai onko yksinkertainen kaunista? Testissä Logitech G402-pelihiiri!

12.12.2014 10:00 Jukka O. Kauppinen

Miikka ja Logitech. Vahva kaksikko monessakin asiassa. Mutta miten käy, kun käteen lyödään lähes minimalistinen pelihiiri?

”Kaunis” on hyvä termi kuvailemaan Hyperion Fury –hiirtä, sillä sen ulkoasu on mukavan hillitty. Mattamusta hiiri ei pröystäile linjoillaan tai kuvioinnillaan. Koristelusta vastaavat hiiren selkämystä pitkin kiermurteleva kiiltävä muoviraita ja yksittäinen G-ledikuvio, joka oletusarvoisesti sykkii pehmeästi.

Kuten niin monet muutkin ergonomiset hiiret, Hyperion Fury on suunniteltu puhtaasti oikeakätisille pelureille. Vasurit tuskin saavat sitä käteensä ja jos saavatkin, ergonomisen suunnittelun ansiosta kokemus ei olisi kovin mukava.

Alavireinen ulkoasu ei haittaa, sillä kyse on todellakin ergonomiasta: hiiri tuntuu miellyttävältä kädessä ja oikean pikkusormen kohdalle sijoiteltu kumikaistale pitää huolen siitä, että hiiri pysyy kädessä myös claw-otteella. 141 gramman painoinen hiiri on muutenkin mukava käyttää, sillä se liukuu pehmeästi ja vaivatta alustalla kuin alustalla. Testissä käytettiin niin liukaspintaista hiirimattoa kuin kangas-vastaavaakin, sekä myös Ikean pöytää. Ei ongelmia alustalla kuin alustalla.

Lue koko artikkeli: Logitech G402 Hyperion Fury: lujaa Logitech-laatua

Lisää aiheesta

Logitech G100s – vaatimaton mutta pätevä peruspelihiiri 

Logitech G500s -pelihiiri – futuristista tyylikkyyttä

Rakenna pelihiiri H. R. Gigerin tyyliin 

Razer Ouroboros – laadukas ja suorituskykyinen pelihiiri 

Roccat Tyon pelihiiri tarjoaa myös personoitavan valaistuksen kaamosmasennuksen ehkäisyyn 

SteelSeries QcK – ajoiko aika klassikkohiirimaton ohi? 

Suuri hiirimattovertailu 2013 

Muropaketin uusimmat