Uusimmat

PS4:n ilmaispeli Let It Die on ladattu jo kaksi miljoonaa kertaa

18.02.2017 12:00 Muropaketin toimitus

Grashopper Manufacturen ilmaispelattava toimintapeli Let It Die on ladattu jo kaksi miljoonaa kertaa. PlayStation 4:n yksinoikeuspeli julkaistiin juuri myös Japanissa.

Ilmaispelattava hack-and-slash -peli Let It Die julkaistiin vasta joulukuussa, mutta se on jo  nyt ladattu yli kaksi miljoonaa kertaa PlayStation Storesta, raportoi Destructoid.

Let It Die sai miljoonaa latausta kokoon jo tammikuun alussa ja nyt pelillä on toinen miljoona koossa. Luvusta tekee kunnioitettavamman se, että myynnit ovat enimmäkseen Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta, sillä peli julkaistiin Japanissa vasta 2. helmikuuta. Vaikka kyseessä on F2P-peli, on siihen Japanissa lisätty yhden dollarin minimimaksu, jolla yritetään varmistaa pelaajien olevan täysi-ikäisiä.

Let It Die on Grashopper Manufacturen kehittämä ja GungHo Online Entertainmentin julkaisema PlayStation 4:n yksinoikeuspeli. Roguelike-tyylisessä toimintapelissä pelaajat kamppailevat dystooppisessa Tokiossa kiivetäkseen valtavan tornin huipulle, jossa kerrotaan piilevän suuri aarre.

Ensituntumat Let It Diesta ja muutamasta muusta F2P-pelistä löydät artikkelistamme:

Testasimme: Let It Die ja neljä muuta ilmaista peliä PlayStation 4:lle

Alta näet pelin julkaisutrailerin.

Let It Die
Kaikki jutut aiheesta