Uusimmat

PlayStation 4:n verinen ilmaispeli Let It Die ladattu jo miljoona kertaa

05.01.2017 22:00 Muropaketin toimitus

Grashopper Manufacturen Let It Die -pelissä jaetaan pelaajille ilmaista valuuttaa ylitetyn rajapyykin kunniaksi.

Joulukuun alussa PlayStation 4:lle julkaistua Let It Die -toimintapeliä on ladattu PlayStation Storessa jo miljoona kertaa, raportoi Game Informer. Merkittävän latausmäärän kunniaksi kehittäjästudio Grashopper Manufacture tarjoaa kaikille pelaajille ilmaista Death Metal -valuuttaa joka päivä 6.–8. tammikuuta. Ilmaisvaluutat voi napata itselleen kirjautumalla peliin ja kurkistamalla Reward Boxiinsa.

Let It Die on roguelike-elementtejä sisältävä hack-and-slash -toimintapeli, joka on ilmaiseksi ladattavissa PlayStation Storessa. Death Metal -valuutta on ainakin Indie Obscuran artikkelin mukaan pelin merkittävimpiä elementtejä ja sitä kaupataan pelaajille myös mikromaksuja vastaan, joten omat ilmaismetallinsa kannattaa toki käydä nappaamassa kaikkina kolmena päivänä.

Let It Die on saanut pelimediassa keskinkertaisia arvioita, mutta Metacriticissä pelaajien antama keskiarvo on hieman korkeampia kuin pelikriitikoiden. Sitä ei toki tiedetä, kuinka moni miljoonasta lataajasta on pelannut peliä aktiivisesti ja kuinka moni on jättänyt pelkkään kokeiluun.

Alta näet Let it Dien PlayStation Experience -tapahtumassa julkistetun trailerin.

Let It Die
Kaikki jutut aiheesta