Uusimmat

Tänään ilmestynyt Rainbow Six Extraction on saanut laimean vastaanoton

20.01.2022 16:45 Muropaketin toimitus

Tuorein Rainbow Six -räiskintä ei ole herättänyt suuria tunteita pelimediassa.

Tom Clancy’s Rainbow Six -sarjassa on nähty monia mainioita räiskintäpelejä, ja etenkin tiimiräiskintä Rainbow Six Siege on lunastanut paikkansa pidettynä  ja pitkäikäisenä pelinä. Valitettavasti uunituore Rainbow Six Extraction ei näytä kohoavan parhaimmistoon ainakaan ensimmäisten arvioiden perusteella.

Metacriticissä pelin keskiarvo on uutisen kirjoitushetkellä 72-75 alustasta riippuen, eli mitään valtavaa hehkutusta se ei ole saanut osakseen. Esimerkiksi PC Gamer kutsuu peliä ”merkityksettömäksi co-op -räiskinnäksi” ja IGN valittelee samassa hengessä, ettei peli tee tarpeeksi erottuakseen massasta.

Myös Muropaketin ennakkotestissä Rainbow Six Extraction tuntui kriitikkomme mukaan turhan geneeriseltä räiskinnältä. Arvostelijamme totesi:

”Ikävä kyllä jo muutaman tunnin testisession aikana Rainbow Six Extraction alkoi toistamaan pahasti itseään. Samojen karttojen grindaaminen uudelleen ja uudelleen alkaa maistua nopeasti puulta, eivätkä eri tehtävät tuoneet pelaamiseen tarpeeksi vaihtelevuutta.”

LUE MYÖS: Ensituntumat | Co-op-räiskintä Rainbow Six Extractionin tulee vielä karistaa tylsä geneerisyys jaloistaan

Koska peli on juuri ilmestynyt, vielä ei tiedetä kuinka se kelpaa pelaajille ja Rainbow Six -pelien faneille. Peli on saatavilla PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle sekä Google Stadialle.