Uusimmat

The Division 2 palkitsee pelaajia tiimityöstä ja yhdessä tanssimisesta

13.03.2019 15:05 Muropaketin toimitus

Jo nyt ennakkotilaajille avautuneesta The Division 2:sta on löydetty yhteisöllisyyteen liittyviä pelihaasteita.

Tom Clancy’s The Division 2 ilmestyy virallisesti tulevana perjantaina, 15. maaliskuuta, mutta kuten eilen kerroimme, erikoisversioiden tilaajat ovat jo päässeet hyppäämään Ubisoftin massiiviräiskinnän pariin. Pelistä kantautuukin jo nyt yksityiskohtaisempia tietoja, ja Kotaku kertoo yhdestä mielenkiintoisesta piirteestä.

Pelisivuston mukaan The Division 2:n pelaajia rohkaistaan yhteistyöhön ja yhteisölliseen pelaamiseen. Peli listaa 125 nimettyä toimintoa, joista palkitaan Commendations-pisteillä ja virtuaalisilla merkeillä. Osa näistä haasteista liittyy esimerkiksi taistelumenestykseen, mutta yksi kategoria on omistettu tiimityölle.

Kotakun mukaan The Division 2:ssa palkitaankin pelaajia esimerkiksi avunpyyntöihin vastaamisesta päätehtävissä ja muiden pelaajien parantamisesta. Hauskimmat Commendations-palkinnot saadaan kuitenkin esimerkiksi yhdessä tanssimisesta tai saman emoten toistamisesta samalla hetkellä. Pelaajia siis kannustetaan pelaamaan ja toimimaan yhdessä pelimaailmassa, vaikka peliä voi toki pelata yksinkin.

Myös Muropaketin toimittaja totesi ennakkoraportissaan, että The Division 2 on selvästi suunniteltu ensisijaisesti tiimipeliksi. Alta voit lukea ensituntumamme ja haastattelumme pelistä.

Ensituntumat: Maaliskuussa ilmestyvä The Division 2 vaikuttaa edeltäjäänsä rikkaammalta peliltä

Haastattelu: Washington D.C. on liekeissä pian ilmestyvässä The Division 2:ssa, mutta USA:n tapahtumiin peli ei ota kantaa