USA:n kouluturvallisuutta tutkiva komissio keskittyy peleihin ja someen, ei niinkään aseisiin

10.06.2018 17:03 | Muropaketin toimitus | 1

Yhdysvaltain hallituksen nimittämä kouluturvallisuuden komissio tulee koulutusministeri Betsy DeVosin mukaan keskittymään pelien ja sosiaalisen median vaikutuksiin. Komissio ei myöskään tule vertailemaan väkivaltatilastoja maiden kanssa, joissa pelataan yhtä paljon.

Yhdysvaltain hallitus perusti Floridan helmikuisen kouluampumisen jälkeen kouluturvallisuuskomission (Federal Commission on School Safety), jonka tehtäväksi määriteltiin käyttökelpoisten ratkaisujen kehittäminen oppilaiden turvallisuuden parantamiseksi. Nyt komissiota johtava koulutusministeri Betsy DeVos on senaatin komiteatapaamisessa todennut, ettei komission tutkimus tule keskittymään ampuma-aseisiin.

Sen sijaan syntipukkina olevat pelit ja sosiaalinen media saavat runsaasti huomiota komissiolta, kertoo Polygon. Kun DeVosilta kysyttiin, eikö komissio todella ota huomioon ampuma-aseiden roolia, hän vastasi näin:

”Käsittelemme koulujen turvallisuutta, ja kuinka voimme taata, että oppilaat ovat turvassa kouluissa.”

Presidentti Donald Trump liittyi talvella joukkoon, joka syyttää tosimaailman aseväkivallasta pelien ja median sisältämää väkivaltaa. Valkoisessa talossa järjestettiin myös tapaaminen, johon osallistui pelialan edustajia, ja jossa esitettiin sensaatiohakuinen video pelien väkivaltaisista kohtauksista.

Monet ovat kuitenkin huomauttaneet, että useissa valtioissa pelataan pelejä ja käytetään sosiaalista mediaa yhtä paljon kuin Yhdysvalloissa, mutta tiukempien aselakien ansiosta aseväkivaltaa tapahtuu huomattavasti vähemmän. Kun DeVosilta kysyttiin, tuleeko komissio tarkastelemaan näitä valtioita, vastasi hän: ”Ei varsinaisesti.”

Polygon kuitenkin huomauttaa, että ainakin toistaiseksi Yhdysvaltain opetusministeriön annetaan komission tehtävästä kuvaus, joka on ristiriidassa DeVosin lausuntojen kanssa. Jää nähtäväksi millainen on lopputulos, kun komission julkistaa raporttinsa ennen vuoden loppua.

Keskustelu

Tutkivat aivan vääriä lähteitä. Kyllä nyt on paljon perinteisemmät syyt näille ampumisille, koska ne eivät ole alkaneet tietokonepelien mukana. Paljon ilmeisemmät syyt ovat:

A) Roolipelit:
Kaikkihan tuntevat roolipelien korruptoivan vaikutuksen 80- ja 90-luvulla esitetyistä dokumenteistä. Roolipelit, nuo kaiken pahan alku ja juuri, jotka saavat kiltin koulutytön ottamaan demoneja palvovan varkaan roolin ja ovat aiheuttaneet jo vuosikymmeniä kaikkea pahaa maailmaan, joten miksei myös kouluampumisia? Kyllä nyt olisi viimeinkin aika puuttua tähän pahimman luokan yhteiskunnalliseen ongelmaan ja kieltää roolipelit lailla.

B) Saatanan palvojat:
YLE:n dokumentissa äidit kertoivat kuinka heidän lapsensa oli houkuteltu erilaisiin kultteihin, jotka käyvät öisin juomassa äidinmaitoa, verta ja spermaa yhdessä, sekä potkimassa hautakiviä ja manaamassa demoneita. Nyt heidän rituaaleihinsa on tullut uusia kujeita, kuten kouluampumiset, USA:n talouden alamäki, sekä kaikki Donald Trumpin ongelmat. Miten tätä yhteiskuntaa horjuttavaa voimaa ei vieläkään olla saatu kuriin.

C) Demonit:
Kristillinen kirkko on meitä jo vuosisatoja varoitellut noista ihmisiä pahaan ajavista ja ajoittain heidän mielensä valtaavista yliluonnollisista olennoista. Aina kun osta syttyy, syynä ovat demonit, aina kun joku murhaa tuttunsa, demonithan ne sielä luuhaavat ja kun Donnie Jr. kolautti varpaansa tuoliin, niin joku piruhan sen siihen pisti. Kyllähän se nyt on selvää että demonit ne ovat syyllisiä myöskin kouluampumisiin, sen sijaan että USA:ssa olisi vain liian helppoa mielipuolisten ihmisten saada laillisesti aseita käsiinsä, joten nyt on aika antaa Katolliselle kirkolle kaikki valta USA:ssa ja palkata joka kouluun manaaja häätämään demonit pois koulujen oppilaista toisia ammuskelemasta.

D) Koirankuonolaiset:
Mrillähän on oikeuden kirjoissakin uskottu todistajia että koirankuonolaiset ovat olleet syypäitä miehen murhaan syrjäteillä, joten kun heille ei ole mitään tehty, mokomat ilkimykset ovat rauhassa saaneet laajentaa verkostojaan USA:aan ja alkaa värvätä oppilaita ammuskelemaan toisiaan kouluissa. Trumpin on siis aika viimeinkin julistaa kaikki suomalaiset kansantarut maahisista, menninkäisistä ja tontinhaltijoista täydeksi todeksi ja alkaa ottaa käyttöön keinoja varautua kaikkia näitä verenpunaisia hattuja käyttäviä ilkimyksiä vastaan asianmukaisin keinoin ja kuten NRA tietää kannattajiaan ohjeistaa, ei ole olentoa jota .50cal ei pysäyttäisi. Kannattaa siis kuunnella NRA:n viisaita sanoja.

Siinä asioita joita #RealDonaldTump kannattaisi alkaa tutkia todennäköisempinä syinä.

:rolleyes:

Muropaketin uusimmat