UUSIMMAT

BitFenix Pandora -kotelo (mATX)

28.10.2014 11:19 |

BitFenix Pandora on monella tapaa mielenkiintoinen kotelouutuus, joka julkaistiin syyskuun lopulla. Kyseessä on tyylikkäällä tavalla yksinkertainen Micro-ATX-kokoinen kotelo, joka kätkee sisäänsä paljon tutkittavaa. Kotelon erikoisin ominaisuus on etulevyn taakse piilotettu LCD-näyttö. Vain 160 millimetriä leveään koteloon pystyy valmistajan mukaan asentamaan Micro-ATX- tai mini-ITX-emolevyn lisäksi kaksi 350 millimetriä pitkää näytönohjainta, kaksi 3,5″ ja kolme 2,5″ massamuistia, kolme 120 millimetrin tuuletinta, vesijäähdytyksen ja täysikokoisen virtalähteen.

Pandoran hinta on 105-130 euroa varustetasosta riippuen. Muropaketin Hintavertailun mukaan halvin malli Suomessa on ilman etupaneelin LCD-näyttöä ja ikkunattomalla sivulevyllä varustettu Core-malli, LCD-näytöllisen mallin hinta on 125 euroa ja ikkunallisella sivulevyllä ja LCD-näytöllä varustettu malli kustantaa 130 euroa. Valikoiman tuplaa kaksi saatavilla olevaa väriä: nyt esittelyssä oleva musta ja vaihtoehtoinen harjattu alumiini.

Esittelemme tässä artikkelissa kotelon ulkoa ja sisältä, kasaamme koteloon Micro-ATX-kokoonpanon ja suoritamme joukon lämpötila- ja melumittauksia. Testeissä vertailukohtana on Muropaketissa aiemmin tänä vuonna testattu ja suositeltu Fractal Designin Node 804 -kotelo.

Sisältö

  1. BitFenix Pandora -kotelo (mATX)
  2. Kotelon esittely ulkoa ja sisältä
  3. Melu- ja lämpötilamittaukset
  4. Loppuyhteenveto

Muropaketin uusimmat