Phanteksilta Enthoo Pro M Special Edition -kotelo uusilla Halo Lux Fan Frame -kotelotuulettimilla

12.08.2017 18:35 | Muropaketin toimitus

Phanteksin erikoisversiossa sen Enthoo Pro M -kotelosta on laitettu uusiksi niin sisätilan väritys kuin tuulettimien kiinnityskehyksetkin.

Uudet Halo Lux RGB -tuuletinkehykset on suunnattu niille käyttäjille, jotka haluavat LED-valaista tuulettimien tehoversiot, joita harvoin on saatavilla valmiilla valaistusratkaisuilla. Tuuletinkehykset ovat alumiinia ja niihin on sisäänrakennettu RGB-ledit. Kotelon erikoisversion mukana tulee kaksi eteen sijoitettua 140 millimetrin tuuletinta, joissa on uusi Halo-kehys.

Ulkoasultaan Enthoo Pro M Special Edition -kotelo on säilynyt pitkälti samanlaisena, mutta sisätilassa on näkyvissä harjattua alumiinipintaa. Tuuletinpaikkoja löytyy edestä kolme 120-millimetristä tai kaksi 140 millimetrin versiota, takana niitä on tarjolla yksi 120 tai 140 millimetrinen. Kattoon on vielä kiinnitettävissä kaksi 120 tai 140 millimetrin tuuletinta. Kaikkin paikkoihin voi vaihtoehtoisesti kiinnittää myös vesijäähdyttimen.

Kovalevypaikkoja kotelossa on valmiina kahdelle 2,5 tuuman asemalle ja kahdelle 3,5 tuuman asemalle. PCI-laajennuspaikkoja on seitsemän ja I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää, kuuloke- ja mikrofoniliitännät sekä painike RGB-valojen asetuksen vaihtamiseen. Mitat kotelolla ovat 235 x 480 x 500 millimetriä. Näytönohjaimella voi olla mittaa 420 millimetriä ja prosessorin jäähdyttimellä 194 millimetriä.

Kotelo tulee saataville elokuun aikana ja tuuletinkehykset tulevat saataville erikseen syyskuun puolella. Hinnoista ei vielä kerrottu, mutta perusmallin Enthoo Pro M -kotelosta saa suomessa nykyään hieman alle 90 eurolla.