EKWB julkaisi monipuolisen EK-Velocity-vesiblokkimalliston

19.09.2018 20:07 | Muropaketin toimitus

Velocity-vesiblokit ovat EK-Supremacy -vesiblokkien seuraajasukupolvi. Blokin rakennetta on parannettu entisestään ja ulkonäköön on panostettu aiempaa enemmän.

EKWB julkaisi EK-Supremacy -sukupolven seuraajan, EK-Velocity-vesiblokin, jossasisäistä rakennetta on parannettu entisestään jäähdytystehon maksimoimiseksi. Samaan aikaan blokin ulkonäköön on kiinnitetty huomiota. EK-Velocity -mallisto käsittää yhteensä 14 eri mallia, joista seitsemän on omistettu AMD AM4-prosessorikannalle ja toiset seitsemän Intelin nykyisille prosessorikannoille.

Käytännössä blokkimalliston laajuutta selittää erilaiset kokoonpanot. Blokin pohjan osalta valinta tehdään kuparisen ja nikkelöidyn välillä. Kannen suhteen vaihtoehdot ovat pleksi, asetaali ja täysin nikkelöity. Viimeinen lisämuuttuja on RGB-led-valaistus. Blokkiin sijoitettu RGB-led-nauha on yhteensopiva Asrockin, Gigabyten, MSI:n ja Asuksen ohjelmistojen kanssa.

Uudet EK-Velocity -vesiblokit ovat ennakkotilattavissa EKWB:n oman verkkokaupan kautta. Ennakkotilausten toimitukset alkavat 1. lokakuuta. Blokkien hinnat alkavat 69,90 eurosta nousten aina 99,90 euroon.

Muropaketin uusimmat