Uusimmat

Enermax esitteli erilaisen valomuodostelman tarjoavat SquA RGB -tuulettimet

22.02.2019 15:42 Muropaketin toimitus

SquA RGB -tuulettimien erikoisuutena on led-nauhan asettelu tuuletinkehikossa. Useimmista  kilpailijoistaan poiketen, on led-nauha aseteltu kulmikkaasti. Kehikon avoimen rakenteen ansiosta valaistusta riittää tuulettimen takapuolellekin.

Enermaxin RGB-villitys nousee entisestään SquA RGB -tuulettimien myötä. Uutuustuulettimet tarjoavat valaistusta niin etu- kuin takapuolelleen. Tuulettimen varsinaisena erikoisuutena on led-nauhan asettelu. Perinteisen ympyrän sijaan nauha on aseteltu kulmikkaammin.

Tuulettimen kierrosalueeksi ilmoitetaan 300 – 1500 RPM. Korkeimmilla kierroksilla tuuletin tuottaa 68,27 CFM:n ilmavirtauksen. Korkeimmilla kierrosnopeuksilla saavutetaan myös 1,898 mm/H2O staattinen paine. Melutason kerrotaan pysyvän 23 desibelin tasolla.

SquA RGB -tuulettimet tulevat saataville yksittäispakattuna ja kolmen tuulettimen kittinä. Kitissä on mukana erillien ohjain valaistusta varten. Ohjain ei kuitenkaan ole mikään välttämättömyys, sillä tuulettimet ovat yhteensopivia Asuksen, Gigabyten, Asrockin ja MSI:n RGB-hallintaohjelmien kanssa. Enermax ei valitettavasti ole vielä tarkentanut tuulettimien saatavuutta tai hinnoittelua.