UUSIMMAT

Galax julkisti GeForce RTX 2070 Super EX Pink Edition -näytönohjaimen

29.04.2020 10:20 | Muropaketin toimitus

GeForce RTX 2070 Super EX PINK Edition -näytönohjaimen suurin valtti on sen jäähdytysratkaisun koteloinnin vaaleanpunainen väritys.

Yhä useampi valmistaja  tuo tarjolle vaaleanpunaisia versiota tuotteistaan. Näytönohjaimissa väri on hieman harvinaisempi, mutta ei ennennäkemätön. Tällä kertaa väriskaalaa laajentaa Galax, joka esitteli GeForce RTX 2070 Super EX Pink Edition -näytönohjaimen.

Pink Edition -uutuuden mullistavuus rajoittuu puhtaasti sen koteloinnin ja takalevyn vaaleanpunaiseen väriin, vain piirilevy on valkoinen. Muilta osin uutuus on samalla viivalla sisarmalliensa kanssa.

Grafiikkapiirin boost-kellotaajuus on 1815 megahertsiä. Xtreme Tuner Plus -ohjelman yhden painalluksen ylikellotustoiminnolla boost-kellotaajuuden saa nostettua 1830 megahertsiin. GDDR6-muistia näytönohjaimessa on kahdeksan gigatavua ja sen tehollinen kellotaajuus on 14 Gbps.

Näytönohjaimen hinnoittelusta tai saatavuudesta ei ole tarkempaa tietoa. Kyseinen malli löytyy myös eurooppalaisittain tunnetumman KFA2:n valikoimista, joten uutuus nähtäneen myös Euroopassa. Suomessa KFA2 GeForce RTX 2070 Super EX -näytönohjaimen hinnat alkavat 569 eurosta.