Uusimmat

ID-Cooling esitteli värikkään ja kauko-ohjattavan DF-12025-RGB TRIO -tuuletinkitin

07.01.2018 09:58 Muropaketin toimitus

ID-Coolingin julkaiseman DF-12025-RGB TRIO -tuuletinkitin mukana toimitetaan erillinen RF-kaukosäädin, jolla valaistusta voi säätää muutenkin kuin ohjelmallisesti.

Kitti sisältää kolme kappaletta 120-millimetrisiä tuulettimia, joiden kierrosalueeksi ilmoitetaan 900-2000 RPM. Kierrosnopeuden ollessa korkeimmillaan melutason kerrotaan nousevan 31,5 desibelin tasolle. Alimmillaan melutaso jää 16 desibeliin. Valmistajan mukaan suunnittelussa on vahvasti painotettu hiljaisuutta.

Tuulettimien RGB LED -valaistusta voi hallinnoida emolevyvalmistajan ohjelmiston kautta tai vaihtoehtoisesti mukana toimitettavalla RF-kaukosäätimellä. Jälkimmäisellä voi hallita tuulettimien väriä, valaisuefektiä ja valaistuksen kirkkautta. Valaistuksen saa myöskin sammutettua kaukosäätimellä, mikä on varmasti kaivattu ominaisuus. RF-vastaanotin koneen sisällä ottaa virran SATA-virtaliitännän kautta.

DF-12025-RGB TRIO -tuuletinkitin saatavuudesta ei toistaiseksi ole varmistettua tietoa, Techpowerup kertoo valmistajan suositushinnan olevan 45 dollaria. Euroopassa voitaneen odottaa 50 euron tasolle nousevaa hintaa.