UUSIMMAT

Insta360 esitteli motorisoidun Link-verkkokameran

05.08.2022 19:24 Muropaketin toimitus

Insta360 on esitellyt uuden Link-verkkokameran, joka kykenee ultrateräväpiirtoiseen 4K-videotarkkuuteen 30 kuvan sekuntinopeudella.

Vaihtoehtoisesti HDR-kuvatila on käytettävissä 1080p- ja 720p-tarkkuudella. Lisäksi kamerassa on 1/2 tuuman kuvakenno ja nelinkertainen digitarkennus, kerrotaan tiedotteessa.

Kamerassa käytetään kehittynyttä tekoälypohjaista kohteentunnistusta kuvauskohteiden reaaliaikaiseen havainnointiin ja seuraamiseen. Motorisoidun ja kolmiakselisen gimbaalin avulla kamera kääntyy aina oikeaan kuvakulmaan ja asentoon kuvattavan kohteen liikkeen mukaan. Kameraa voi ohjata monipuolisin eleohjauksin esimerkiksi kuvaustilan vaihtamiseen tai zoomin ohjaamiseen.

Kamerassa on useita toimintatiloja eri tarpeisiin. Piirtotaulutilassa kuvauksen kohteen rinnalle annetaan tilaa piirtotaululle tai vastaavalle esitystyökalulle, mikä sopii erinomaisesti visuaalisiin esityksiin. Lähiotostila keskittyy henkilön kuvaamiseen pitäen tämän kuvan keskellä ja on siten erinomainen striimauksessa ja sosiaalisen median tarpeisiin. Insta360 Link taltioi myös aitoa ja rajaamatonta 9:16 kuvasuhteen pystysuuntaista videokuvaa. Lisäksi kamerassa on työpöytätila, joka soveltuu erityisesti työpöydän tai muiden työtasojen tapahtumien kuvaamiseen.

Insta360 Link -verkkokamera tulee myyntiin välittömästi 399 euron suositushintaan.