Nvidia julkaisi CES 2020 -messuille ajoitetut GeForce v441.87 CES Game Ready Driver -näytönohjainajurit

07.01.2020 18:10 Muropaketin toimitus

Nvidian uudet GeForce v441.87 CES Game Ready Driver -näytönohjainajurit sisältävät päivityksiä GeForce Experience -ohjelmiston ominaisuuksiin. Merkittävimmät uudet ominaisuudet liittyvät ruudunpäivityksen hallintaan.

Ruudunpäivityksen hallintaa varten Nvidia on lisännyt GeForce Experience -ohjelmistoon ominaisuuden, jolla voi rajoittaa ruudunpäivitystä tai asettaa tietyt pelit toimimaan uudessa matalamman viiveen tilassa. Ruudunpäivityksen rajoittaminen on tarkoitettu virransäästöön tai komponenttien lämpöjen rajoittamiseen. Ruudunpäivityksen voi myös automaattisesti rajoittaa G-Sync -ruudunpäivitystasauksen toiminta-alueelle, ja asetuksiin kuuluu lisäksi matalan viiveen tila.

Matalan viiveen tilassa suositellaan rajoittamaan ruudunpäivitys hieman keskimääräisen FPS:n alapuolelle, jotta ruudunpäivitys olisi mahdollisimman vakaata, ja yhdistämään tämä pienimmän latenssin asetuksen kanssa.

Virtuaalitodellisuuden pelejä varten hallintaohjelmistoon on lisätty vaihtelevan piirtotarkkuuden tila. Asetus kasvattaa VR-lasien näkökentän olennaisimpien osien tarkkuutta ja vähentää ympäröivien alueiden tarkkuutta samalla pitääkseen kuorman näytönohjaimelle pienempänä.

Nvidian Freestyle-filtereitä voi nyt lisätä kuvaan kaksi vierekkäin ja niitä voi sekoittaa toisiinsa. Tämän lisäksi jo aiemmin ajureista löytyneeseen Image Sharpening -ominaisuuteen on lisätty mahdollisuus kytkeä GPU-skaalaus päälle erikseen ja asettaa itse skaalauksen resoluutio.

Wolfenstein: Youngbloodin ja Quake II:n säteenseurannoille on nyt ajuritason tuki ja G-Sync Compatible -yhteensopivia näyttöjä on nyt yhteensä 90. Uudet GeForce v441.87 CES Game Ready Driver -ajurit ovat ladattavissa verkosta tai GeForce Experience -ohjelmiston kautta.