UUSIMMAT

NZXT julkaisi World of Warcraft -teemalla olevat H510-miditornikotelot

19.12.2019 16:55 | Muropaketin toimitus

World of Warcraft -pelin fanit pääsevät tunnustamaan väriään uusilla NZXT H510 World of Warcraft Alliance- ja Horde-miditornikoteloilla.

NZXT:n teemakotelot saavat jälleen täydennystä. Tällä kerralla kosiskellaan World of Warcraft -pelin ystäviä.

Käsittelyn kohteena on NZXT:n tuttu H510-miditornikotelo. Kotelot ovat käsitelty kauttaaltaan teeman mukaisesti. Kotelon etupaneelista löytyy mallista riippuen Horden tai Alliancen valaistu tunnus. Tunnus löytyy myös kotelon oikeasta kyljestä, mutta ilman valaistusta. Teemakoristelu löytyy myös kotelon sisällä olevasta kaapeleiden läpivientiä peittävästä levystä. Vasemmalta kyljeltä lasipaneelin alapuolelta löytyy World of Warcraft -logo.

Teemaa lukuunottamatta kotelot ovat keskenään identtisiä. Kotelon ulkomitat jalkojen kanssa ovat 210 x 435 x 428 millimetriä. Koteloon saa mahtumaan ATX-, mATX- tai Mini-ITX -emolevyn.

Ulkomittojen puitteissa näytönohjaimelle on asetettu 381 millimetrin pituusrajoitus, kun etupaneeliin ei ole asennettu jäähdytintä vesijäähdytystä varten. Jäähdyttimen kanssa rajoitus on 315 millimetriä. Prosessoricoolerille on asetettu 165 millimetrin korkeusrajoitus.

H510 World of Warcraft -koteloiden ennakkomyynti on valmistajan omien sanojen mukaan käynnistynyt. Aiempien erikoiskoteloiden tapaan, teemakoteloita valmistetaan rajoitettu määrä. Tässä tapauksessa kumpaakin versiota valmistetaan tuhat kappaletta. Ennakkomyyntihinta koteloille on 199,99 dollaria, joka on euroiksi muutettuna noin 179 euroa. Toimitusten alkamisajankohtaa ei tiedotteessa tarkenneta.