Uusimmat

2000-luvun ehkä parhaasta vampyyrielokuvasta tv-sarja

30.08.2016 19:29 Aki Lehti

Ystävät hämärän jälkeen nähdään myös televisiossa.

TNT-kanava on tilannut pilottijakson ruotsalaisen John Ajvide Lindqvistin Ystävät hämärän jälkeen -kirjaan perustuvasta tv-sarjasta.

Omintakeisesta vampyyriteoksesta on aiemmin tehty hieno Låt den rätte komma in -elokuva, joka kahdeksan vuotta sitten rankattiin Dome.fi:n arviossa neljän tähden arvoiseksi teokseksi. Myös jenkkiversio Let The Right One In oli ihan passeli elokuva.

Tv-versiosta vastaa Jeff Davis, sama mies joka on luonut Teen Wolf- ja Criminal Minds -sarjat.

Davis toimii myös vastaavana tuottajana yhdessä Marty Adelsteinin (“Aquarius,” “Prison Break,” “Teen Wolf”), Becky Clementsin (“Aquarius,” “Last Man Standing”) ja Simon Oakesin (“Women in Black,” “Let Me In”) kanssa.

Let The Right One Inin lisäksi TNT tarjoaa toisenkin kauhusarjan. M. Night Shyamalan työstää kanavalle odotettua uusintaversiota Tales From the Crypt -klassikosta.

let-the-right-one-in-eli

Lähde: Variety

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat