Uusimmat

Hämähäkkimies-sarjakuvan kohukäänteet poikivat käsikirjoittajalle tappouhkauksia

19.12.2012 11:13 Muropaketin toimitus

Spider-Man

2000-luvun merkittävimpiin Hämähäkkimies-käsikirjoittajiin lukeutuva Dan Slott on joutunut fanien vihan kohteeksi USA:ssa ensi viikolla ilmestyvän The Amazing Spider-Man #700 -lehden takia.

Tieto TASM-lehden tapahtumista on ehtinyt jo livahtaa internetiin. Dan Slottin Hämähäkkimies-tarinoiden viimeinen osa on saanut fanit raivoihinsa. Jotkut eivät ole lainkaan osanneet hillitä tunteitansa ja tilanne on nyt äitynyt nyt niin pahaksi, että Slott on saanut sosiaalisessa mediassa jopa tappouhkauksia.

”Kohdataan tosiasiat: ei ole olemassa ’hauskaa tappouhkausta’. Ei etenkään, jos TAGGAATTE jonkun siihen. Jos luulette, että FIKTIIVISEN hahmon takia pitää LÄHETTÄÄ tappouhkaus jollekin: Te. Tarvitsette. Apua.”, Slott kirjoitti Facebook-sivullaan sunnuntaina. Käsikirjoittaja ilmoitti samassa yhteydessä olevansa jatkossa yhteydessä viranomaisiin jokaisen uhkauksen tiimoilta.

The Amazing Spider-Manin 700. numero jää lehden viimeiseksi. Arvatenkin Marvel käynnistää lehden jossain vaiheessa uudelleen suurten kustantamoiden rahastusmallin mukaisesti, mutta siihen asti ensisijainen Hämis-julkaisu on tammikuussa alkava Superior Spider-Man. Sen koukkuna on uusi Hämähäkkimies, joka ei ole Peter Parker. May-tädin kasvatti kun on tällä hetkellä vankina Tohtori Mustekalan kuolevassa ruumiissa. Otto Octavius puolestaan on vastavuoroisesti ottanut haltuunsa Hämiksen kehon, mutta onko Mustekala Superior Spider-Man?

Se selvinnee (virallisesti) 26. joulukuuta, kun The Amazing Spider-Man #700 ilmestyy.

Spider-Man

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Comic Book Resources

[Uutista päivitetty 19.12.2012 klo 17.07 ingressin osalta]