Uusimmat

Lue vuoden odotetuin The Walking Dead -sarjis ja maksa mitä huvittaa‏

21.04.2016 19:14 Aki Lehti

Sarjakuvastara Brian K. Vaughan tarjoaa The Walking Dead -kertomuksensa ilmaiseksi.

Saga- ja Y: The Last Man -sarjiksista parhaiten tunnettu Brian K. Vaughan ja muun muassa Hämähäkkimiestä, Daredeviliä ja Tohtori Outoa piirtänyt Marcos Martin tarjovat yhdessä Image Comicsin ja oman Panel Syndicate -sarjialustansa kanssa The Walking Dead: The Alien -nimisen maksa-mitä-haluat -digilehden.

The Walking Dead: The Alien sijoittuu Barcelonaan zombiepidemian alkuaikoihin ja vahvistaa samalla koko maailman olevan elävien kuolleiden riivaama. Kaikki aiemmat The Walking Dead -sarjakuvat ovat sijoittuneet Yhdysvaltoihin.

Painu Panel Syndicate -sivulle, maksa mitä lystäät ja kurkkaa ihmeessä saittia tarkemmin. Sieltä löytyy paljon muutakin mukavaa, esimerkiksi myös Vaughanin käsialaa oleva loistava The Private Eye ja sekin halutessasi ilmaiseksi.

the-walking-dead-vaughan_thealien_big

Lähde: Panel Syndicate

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat