Uusimmat

Viime vuoden kehutuin tv-sarja nähdään myös HBO Nordicilla

30.05.2016 20:43 Muropaketin toimitus

Parhaan draamasarjan Golden Globella palkittu jännityssarja Mr. Robot tulee saataville ensimmäisen kauden myötä 1. heinäkuuta HBO Nordicille.

Sosiaalisesti rajoittunut tietokonenero saa työtarjouksen salaperäiseltä kapinallisjärjestön johtajalta, joka kutsuu itseään Mr. Robotiksi.

Elliot Alderson (Rami Malek; The Pacific: Tyynenmeren taistelutoverit) on nuori ohjelmoija, joka päivisin työskentelee kyberturvallisuuvastaavana ja öisin hakkerina. Vakavasta epäsosiaalisesta persoonallisuushäiriöstä kärsivälle Elliotille hakkerointi onkin ainoa keino olla yhteydessä ihmisiin.

Yllättävä tarjous vie Elliotin hankalaan tilanteeseen, kun maanalaisen hakkeriryhmän salaperäinen johtaja Mr. Robot (Christian Slater) pestaa hänet tuhoamaan yrityksen, jota hänet on palkattu suojelemaan. Elliotilla on vastassaan moraalinen ongelma, sillä kiusaus tuhota monikansalliset johtajat, jotka hänen mielestään pyörittävät ja tuhoavat maailmaa, on suuri.

Sarjassa nähdään myös muun muassa Portia Doubleday (Her), Carly Chaikin (Lähiöunelmia) ja Martin Wallström (100 Code).

Mr. Robotin ensimmäinen kausi nähtiin jo aiemmin tänä vuonna Yle TV2-kanavalla, ja tekeillä oleva toinen kausi on myös tulossa Suomen televisioon

Mr Robot jatkuu Yhdysvalloissa 2. tuotantokauden jaksoin 13. heinäkuuta ja siitä julkaistussa trailerissa jopa presidentti Obama on huolissaan hakkeriporukan touhuista.

Lähde: HBO Nordic

Muropaketin uusimmat