Mainos: Yhteistyössä: Hintaopas
Mainos

Kilpailu: Retroaallon legendaariset pelikonsolit – voita suosikkisi omaksesi

11.06.2018 09:35 Yhteistyössä: Hintaopas

Retrokonsolit ovat kivunneet Hintaoppaan listauksissa uusien konsoleiden rinnalle ja jopa niiden ohi. Tällä hetkellä kymmenen kärjestä löytyy kolme retrolaitetta.

”Milleniaalit ovat ennennäkemättömän innostuneita lapsuutensa laitteista ja monet 1990-luvun retrotuotteet, kuten pelikonsolit, lenkkarit, kellot ja puhelimet ovatkin nousseet takaisin muotiin”, kertoo Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

Nintendo Classic Mini NES

Alkuperäinen Nintendo NES julkaistiin Euroopassa reilut 30 vuotta sitten vuonna 1987 ja Nintendo toi Classic Mini NES:in uudelleen markkinoille marraskuussa 2016. Rakastettu konsoli löi läpi ja tuote ponnahti hauissa yhä korkeammalle ja lopulta koko Hintaoppaan suosituimmaksi tuotteeksi.

NES myytiin loppuun ja useat fanit jäivät ilman tuotetta. Suosio on säilynyt ja tälläkin hetkellä NES on sijalla 23 ja pelikonsolikategorian 3. suosituin tuote. Uusi erä on tulossa markkinoille tämän kuun lopussa. Tällä hetkellä hinnat alkavat 75 eurosta.

AtGames Sega Mega Drive Classic Game Console

 Myös AtGames toi syksyllä 2016 markkinoille Sega Mega Drive -konsolinsa, joka julkaistiin niin ikään ensimmäisen kerran vuonna 1990. Sega Mega Drive Classic ei saavuttanut Hintaoppaassa samanlaista hypeä kuin Nintendon kilpailevat mallit, sillä parhaimmillaan tuote nousi sijalle 275. Konsolin saa itselleen halvimmillaan 50 eurolla.

  Nintendo Classic Mini SNES

Seuraavaksi julkaisuvuorossa oli Nintendo Classic Mini SNES, joka tuli uudelleen markkinoille syyskuussa 2017. Alun perin vuonna 1990 julkaistun konsolin odottajat olivat valppaana, sillä tuotteen kipuaminen Hintaoppaassa alkoi jo kuukausia ennen julkistusta ja konsoli ponnahti heinäkuussa 2017 koko sivuston suosituimmaksi tuotteeksi. Tällä hetkellä ysärihitti keikkuu sijalla 33. Halvimmillaan konsolin saa itselleen 85 euron hintaan.

 

AtGames Atari Flashback 8 Classic

 Toinen AtGamesin julkaisu oli Atari Flashback 8 Classic -konsoli syyskuussa 2017. Tuote ei breikannut Hintaoppaassa parhaimmillaan kuin sijalle 1111, joten kiinnostus ei ole ollut samassa luokassa kuin Nintendon mallit ja Commodore 64. Edullisimmillaan konsoli maksaa 55 euroa.

Koch The C64 Mini

Nintendon retrotuotteiden menestystarinan jälkeen myös Retro Games Ltd. heräsi buumiin ja toi maaliskuussa 2018 markkinoille The C64 Mini on Commodore 64 -kotitietokoneen yli 35 vuotta alkuperäistä julkistusta myöhemmin. Myös Commodore pyyhkäisi Hintaoppaan kaikkien tuotteiden top 10:n. Commodoren hinta on edullisimmillaan 85 euroa.

 

Hintaoppaan kesäkuun kilpailu – osallistu ja voita retrokonsoli

Osallistu Hintaoppaan ja Muropaketin kilpailuun näin:

  1. Kerro tämän sivun alalaidassa lomakkeella, mikä jutussa mainituista retropelikonsoleista kiinnostaa sinua eniten.
  2. Mene osoitteeseen https://hintaopas.fi/category.php?k=401 ja aseta hintavahti valitsemallesi pelikonsolille.
  3. Hintaopas näkee vahdin asettamisen jälkeen sähköpostiosoitteesi perusteella, että olet mukana kisassa. Voit voittaa arvonnassa valitsemasi retrokonsolimallin itsellesi.

Kilpailu on voimassa 30.6. asti ja arvonta suoritetaan 2.7.. Voittaja saa jutussa listatuista retropelikonsoleista valitsemansa mallin itselleen. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Hintaopas ja sen mobiilisovellus tarjoavat reaaliaikaista tietoa paitsi eri verkkokauppojen hinnoista ja hinnan muutoksista, myös varastotilanteesta. Lisäksi palvelun avulla voit seurata kaikkien verkkokauppojen päivän parhaita tarjouksia.

Hintaopas-sovellus iOS-laitteille ja Androidille.