Uusimmat

Ikäviä uutisia Guillermo del Toron ja James Cameronin At the Mountains of Madness -elokuvaa odottaville…

04.02.2011 12:30 Muropaketin toimitus

H.P. Lovecraftin At the Mountains of Madness on hitaasti, mutta varmasti siirtymässä valkokankaalle. Guillermo del Toro ohjaa ja James Cameron tuottaa. Yhdistelmä kuulostaa toimivalta, mutta elokuvan todennäköinen pääosanesittäjä herättää kauhunhuutoja Lovecraft-fanien keskuudessa enemmän kuin Cthulhu konsanaan.

Homman nimi on tämä: Universal Studio olisi halunnut elokuvan pääosaan kesäkuussa ilmestyvää X-Men: First Class -mutanttiseikkailua tähdittävän James McAvoyn. Guillermo del Toro oli kuitenkin ihan eri linjoilla. McAvoyn sijaan hän ilmaisi studiolle kiinnostuksensa Tom Cruisea kohtaan.

Asiasta ei ole hetkeen uutisoitu, mutta nyt näyttää siltä että del Toro saa tahtonsa läpi. James Cameron nimittäin kommentoi elokuvan tilannetta hiljattain MTV:lle näin:

”Tom Cruise haluaa tehdä tämän elokuvan. En usko että meillä on vielä sopimusta hänen kanssaan, mutta se pyritään hoitamaan pian. Guillermo työskentelee hulluna käsikirjoituksen uuden version kanssa. Kuvaukset pääsemme aloittamaan toivottavasti kesä- tai heinäkuussa”.

Lähde: MTV