Uusimmat

Videopelileffa Hitman: Agent 47:n tuoreessa trailerissa räiskitään ja räjäytetään oikein kunnolla

06.08.2015 20:00 Muropaketin toimitus

Hitman: Agent 47

Hitman palaa rytinällä elokuvateattereihin elokuun 21. päivä.

Pelikansa ei ilmeisesti ole ollut kovinkaan innoissaan uudesta Hitman-filmatisoinnista, mutta ei tämä tuorein ja studion mukaan viimeinen traileri ennen ensi-iltaa nyt aivan kamalalta näytä.

Ensimmäinen Hitman-elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2007. Elokuvasta tuli kulttisuosikki ja pitkän säätämisen jälkeen jatko-osalle näytettiin vihreää valoa.

Aleksander Bachin ohjaama Agent 47 saa Suomen ensi-iltansa 21. elokuuta. Elokuvan virallinen kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Toimintaelokuvan HITMAN: AGENT 47 keskiössä on geenimanipuloitu ja äärimmilleen viritetty palkkamurhaaja Agentti 47 (Rupert Friend). Tämä huippuyksilö on vuosia kestäneiden testien tulos ja 46 edeltäjänsä klooni, jolle on muodostunut ennennäkemättömät voimat sekä uskomaton nopeus, kestävyys ja älykkyys. Koska hän on klooni, hänelle ei ole tunteita eikä hän sääli ketään. Hänet tunnistaa vain takaraivoon painetusta viivakoodin kahdesta viimeisestä numerosta. Hänen viimeisin kohde on jättiyhtiö, joka on aikeissa rakentaa armeijalle vieläkin mahtavampia tappokoneita kuin mitkä hänen kykynsä ovat. Agentti 47 lyöttäytyy yhteen nuoren naisen (Hannah Ware) kanssa, sillä naisella saattaa olla avaimet, millä paljastaa nämä mahtavat salaliittolaiset. Samalla kun Agentti 47 käy taistelua vaarallista vastustajaansa vastaan, hänelle paljastuu karu totuus omasta alkuperästään.”

Hitmanissa nähdään myös muun muassa Star Trekin rebooteissa nuorta Spockia esittävä Zachary Quinto.

Hitman: Agent 47

Teksti: Aki Lehti
Lähde: YouTube