Uusimmat

Kuva: Avaruusolennot ovat tulossa ja Maa kusessa

09.02.2016 09:35 Tatu Junni

”Meillä oli 20 vuotta aikaa valmistautua – samoin heillä”.

Vuonna 1996 ilmestyneen Independence Dayn tarina jatkuu ensi kesänä. Nyt Roland Emmerichin ohjaamasta elokuvasta on julkaistu uusi juliste, joka tekee hyvin selväksi sen, että jatko-osassa on kaikki isompaa.

Enää ei possautella pilvenpiirtäjiä ja maamerkkejä.

Nyt uhattuna on koko Maa.

Independence Day: Resurgence

Kesäkuun 29. päivä ensi-iltansa saavan Independence Day: Resurgencen pääosissa nähdään Jeff Goldblum, Bill Pullman, Liam Hemsworth, Jessie Usher, Maika Monroe, Sela Ward, Judd Hirsch, Angelababy, Joey King, Vivica A. Fox, Brent Spiner, Charlotte Gainsbourg ja William Fichtner.

Elokuvan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Olemme aina tienneet, että he tulevat takaisin. INDEPENDENCE DAY – Maailmojen sota uudisti aikanaan suurelokuvien genren, ja tässä huikeassa jatko-osassa koemme jälleen uuden uskomattoman maailmanlaajuisen katastrofin. Maan asukkaat ovat yhdessä kehittäneet tehokkaan puolustusjärjestelmän suojaamaan planeettaamme käyttämällä alien-teknologiaa. Mutta mikään ei voi valmistaa meitä alieneiden kehittyneeseen ja ennennäkemättömään voimaan. Vain kourallinen rohkeita miehiä ja naisia voivat kekseliäisyydellään pelastaa meidät täydelliseltä tuholta.”

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat