Uusimmat

Deadpool oli Ryan Reynoldsille sydämen asia: maksoi käsikirjoittajille omasta pussista

31.08.2016 08:32 Tatu Junni

Ryan Reynolds kampanjoi vuosia saadakseen Deadpoolin tehtyä ja muutenkin hahmon eteen itsensä likoon ihanteellisella tavalla. Näyttelijä uskoi elokuvaan niin kovasti, että oli valmis avaamaan myös oman lompakkonsa sitä varten.

Deadpoolin yhdessä Paul Wernickin kanssa kirjoittanut Paul Reese on paljastanut Reynoldsin maksaneen omakätisesti käsikirjoitustiimille osallistumisesta kuvauksiin.

”Olimme (Paul Wernickin kanssa) kuvauksissa joka päivä. Ryan halusi meidät sinne. Olimme mukana projektissa kaikkiaan kuusi vuotta. Elokuvan luova ydintiimi olimme me, Ryan ja ohjaaja Tim Miller. Fox-studio ei halunnut maksaa meille kuvauksiin osallistumisesta. Niinpä Ryan maksoi itse meille omasta taskustaan”.

Ryan Reynoldsin ja käsikirjoittajien panostus kannatti. Deadpoolin lippuja myytiin teatterikierroksella yli 780 miljoonalla dollarilla ja elokuva on ollut hitti myös tallennemarkkinoilla.

Fox vakuuttui elokuvan tuloksesta siinä määrin, että Paul Wernick ja Rhett Reese käsikirjoittavat myös Deadpool 2:n. Se ilmestyy tällä tietoa vuonna 2018.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat