Uusimmat

Hirviöiden ja robottien toinen erä – Pacific Rim 2 heittää vanhat näyttelijät jorpakkoon

21.09.2016 10:30 Tatu Junni

Guillermo del Toron Pacific Rim on saamassa jatko-osan. Se tehdään kuitenkin eri kokoonpanolla kuin ensimmäinen osa aina näyttelijöitä myöten.

Pacific Rim 2: Maelstormin ohjaa Netflixin Daredevil-sarjasta tuttu Steven S. DeKnight.

Jatko-osan pääosissa ei nähdä vuoden 2013 elokuvasta tuttuja näyttelijöitä. Jo aikaisemmin on tiedotettu, että avainrooleja esittävät John Boyega (Attack the Block, The Force Awakens) ja Scott Eastwood (Suicide Squad, Fury, Snowden). Nyt elokuvan naispääosaan on kiinnitetty Variety-lehden mukaan Cailee Spaeny.

Nimi tuskin soittaa monenkaan kelloja; Cailee Spaeny on paremmin tunnettu laulajana ja vasta aloittelee uraansa näyttelijänä. Tähän mennessä nainen on näytellyt vain lyhärissä Counting to 1000. Ennen vuoden 2018 Pacific Rim: Maelstormia häneltä ilmestyy ainakin parhaillaan jälkituotannossa oleva The Shoes, jossa rooli on kuitenkin hyvin pieni.

Tällä tietoa Pacific Rimin jatko-osassa ei nähdä sen enempää Charlie Hunnamia, Idris Elbaa kuin Rinko Kikuchiakaan. Huhujen mukaan vanhoista tähdistä mukana ovat vain Ron Perlman ja Max Martini.

Cailee Spaeny

Cailee Spaeny

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat