Uusimmat

HBO Nordicin uutuudet heinäkuussa: Amy Adamsin trilleri Sharp Objects, Robin Williams -dokumentti…

02.07.2018 21:04 Muropaketin toimitus

HBO Nordicin heinäkuussa alkaa uusi jännityssarja, Gillian Flynnin romaaniin pohjautuva ja Amy Adamsin tähdittämä Sharp Objects sekä 80-luvun samannimiseen elokuvaan pohjautuva Heathers. Dokumenttipuolella päästään tutustumaan edesmenneen Robin Williamsin poikkeukselliseen elämään.

Uudet elokuvat ja tv-sarjat:

Power, kausi 5 – 2. heinäkuuta alkaen
Draamasarjassa sukelletaan Manhattanin rikkaiden ja silmäätekevien ylelliseen alamaailmaan. Tapahtumien keskiössä on James ”Ghost” St. Patrick (Omari Hardwick), joka yrittää paeta huumekuninkaan leimaa ja elää lainkuuliaista elämää, sekä hänen huumebisneksissä edelleen pyörivä Tommy-veljensä (Joseph Sikora), peloton vaimonsa Tasha (Naturi Naughton) ja ensimmäinen rakkautensa Angela Valdes (Lela Loren), joka toimii valtion apulais-asianajajana.

Just Another Immigrant – 7. heinäkuuta alkaen
Uusi mokumenttisarja kertoo tarinan Romesh Ranganathanista, yhdestä brittien suosituimmasta stand up -koomikosta, joka riistää perheensä kodistaan muuttaakseen Los Angelesiin. Rakentaessaan uutta elämää perheensä kanssa, johon kuuluvat vaimo, kolme lasta, srilankalainen anoppi ja eriskummallinen eno, Romesh varaa itselleen 6000-paikkaisen Greek-teatterin kolmen kuukauden kuluttua koittavaan esitykseensä. Mutta onnistuuko hänen saada lippuja kaupaksi?

Bill Maher: Live from Oklahoma – 8. heinäkuuta
Komediaspesiaalissaan Bill Maher tuo ruutuihin Oklahoman Tulsassa nauhoitetun uuden stand up -esityksensä. ”Elämäni paradoksi on se, että mitä kamalampi Trumpin johtamasta maasta tulee, sitä hauskempaa meillä on stand up -esityksissäni. Yleisö haluaa minun olevan lataavan kunnolla, ja minähän lataan. Puolet esityksestäni keskittyy Trumpiin, mutta olen päättänyt, että toinen puoli on minusta ja tavastani sanoa: ”Trump, et saa voittaa!”. Bill Maher isännöi myös HBO Nordicilla esitettävää Real Time with Bill Maher -keskusteluohjelmaa.

Sharp Objects – 9. heinäkuuta alkaen
Gillian Flynnin samannimiseen menestysromaaniin perustuvassa Sharp Objects -minisarjassa seurataan Camille Preaker -nimistä (Amy Adams) toimittajaa, joka palaa kotikyläänsä tehdäkseen jutun kahden teini-ikäisen tytön murhasta. Tutkimuksen edetessä Camille huomaa samaistuvansa nuoriin uhreihin hieman liiaksikin samalla, kun hän yrittää kasata oman traumaattisen menneisyytensä palasia yhteen. Sarjan on ohjannut Jean-Marc Valleé (Big Little Lies). Muissa rooleissa nähdään mm. Patricia Clarkson ja Chris Messina.

Heathers – 11. heinäkuuta alkaen
Uusi antologiasarja on nykyajan versio Winona Ryderin ja Christian Slaterin 1980-luvulla tähdittämästä, samannimisestä menestyselokuvasta. Sarjassa seurataan Veronica Sawyeria, joka saa koulussa vastaansa ilkeän jengin nimeltään Heathers.

Hit the Floor, kausi 4 – 11. heinäkuuta alkaen
Hit the Floor jatkaa kuuluisuuden, rahan, ja vallan täyteisen koripallomaailman pyörityksessä LA Devilsin ja sen Devil Girls -tanssiryhmän näkökulmasta.

Robin Williams: Come Inside My Mind – 17. heinäkuuta
Dokimenttielokuvassa perehdytään Robin Williamsin poikkeukselliseen elämään ja uraan paljastaen samalla, mikä kannusti häntä antamaan äänen hänen mielensä hahmoille. Elokuvassa esitetään Williamsin haastatteluista ennennäkemättömiä otteita, kotivideoita ja pätkiä hänen lavaesiintymisistään. Ohjelmassa kuullaan myös kunnianosoituksia henkilöiltä, jotka tunsivat ja rakastivat Williamsia, kuten Billy Crystal, Eric Idle, Whoopi Goldberg, David Letterman, Steve Martin, Pam Dawber ja hänen poikansa Zak Williams. Dokumenttielokuvan on ohjannut Marina Zenovich, joka palkittiin Emmyllä dokumentistaan Roman Polanski: Wanted and Desired.

Snowfall, kausi 2 – 20. heinäkuuta alkaen
Snowfall on draamasarja Los Angelesiin 1980-luvun alussa myrskyn lailla saapuneesta crack-epidemiasta sekä sen rajusta vaikutuksesta tuntemaamme kulttuuriin. Uudella kaudella siirrytään vuoteen 1984, jossa sarjan hahmojen tiet ja elämät kohtaavat Los Angelesin sokkeloissa heidän pyrkiessään kohti äärimmäisiä rikkauksia, ylivoimaa ja vaikutusvaltaa. Sarjan keskeisinä hahmoina nähdään katudiileri Franklin Saint (Damson Idris), meksikolaispainija Gustavo “El Oso” Zapata (Sergio Peris-Mencheta), CIA:n virkamies Teddy McDonald (Carter Hudson) ja meksikolaisen rikosliigan johtajan hillitty Lucia-tytär (Emily Rios).

Killjoys, kausi 4 – 21. heinäkuuta alkaen
SYFY:n sarjassa seurataan kolmea huimapäistä planeettojenvälistä palkkionmetsästäjää, jotka suorittavat vaarallisia tehtäviään kaukaisessa tähtijärjestelmässä estääkseen planeettoja ajautumasta veriseen luokkasotaan. Pääosissa nähdään Hannah John-Kamen (Yalena ”Dutch” Yardeen), Aaron Ashmore (John Andras ”Johnny” Jaqobis) ja Luke Macfarlane (Johnnyn isoveli D’avin Jaqobis). Sarjan on luonut Michelle Lovretta.

Sr. Ávila, kausi 4 – 30. heinäkuuta
HBO Latinon alkuperäissarja kertoo kaksoiselämää elävä perheenisästä, joka on perheelleen ja ystävilleen pelkkä vakuutusmyyjä, mutta salassa muilta hän toimii palkkamurhaajana. Meksikolaisdraama on saanut kansainvälistä tunnustusta voittamalla monia palkintoja, kuten Emmyn parhaana ei-englanninkielisenä prime time -ohjelmana. Nyt alkavan neljännen ja samalla viimeisen kauden on ohjannut Fernando Rovzar. Käsikirjoituksesta vastaavat Walter ja Marcelo Slavich yhdessä Fernando Rovzarin kanssa.

Tiedot pohjautuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat