Uusimmat

Mikä siinä Steamissä viehättää? No, ainakin kesäale.

18.07.2012 13:26 Jukka O. Kauppinen

Ainakin kaksi kertaa vuodessa on hienoa olla PC-pelaaja. Tai no. Tavallaan. Onhan se masokismikin kivaa, jos siitä tykkää. Samoin luottokortin vinkuna ja sen pelaamattomien pelien kasan kasvattaminen. Sillä kuten jo tässä aiemmin kerroimme, Steamin kesäale on parhaillaan käynnissä. Ja se toinen hyvä vuodenaika? Steamin jouluale tietysti.

Männäpäivä tuli kuitenkin mieleen eräs ajatus. Mitä miettivät sellaiset, jotka eivät käytä Steamiä? Mikä siinä Steam-alejen vouhotuksessa on takana? Olemmeko kaikki vain Valven droideja, jotka heilaavat yksimielisesti Gaben kunniaa? Ja miksi Steam on yksi niistä syistä, minkä takia PC on nyt ja jatkossakin ehdottoman kova pelialusta?

Noh… Juttuhan on vain niin, että Steamin jättialekampanjat ovat niin kerta kaikkisen upeita. Paljon pelejä, hyviä pelejä – ja välistä todella houkuttelevina tarjouksina, jotka vaihtuvat päivittäin.

Muutaman viime päivän tarjousten kuvat kertonevat riittävästi mikä tässä viehättää. Niin pelaajaa kuin hänen lompakkoaankin:

Omaan Steam-kansiooni on tähän mennessä lipsunut vasta viisi peliä. Olen yrittänyt olla penseä ja harkita tarkoin jokaisen hankintani, koska pelit-kansiossa on ennestäänkin viime joulualen pelaamattomia herkkuja.

Sitten ei tarvittaisi kuin aikaa pelaamiseen….

Foorumillakin on käynnissä tarinaniskentää alesta: Steam tarjoukset -kesäale käynnissä 12.7-23.7!

Lisätietoja: http://store.steampowered.com/

Sarjis: http://invisiblebread.com

Lue myös

Angry Birdsiä yhteistyössä – haastattelussa Housemarquen Ilari Kuittinen

Battlefield 4:n beta taisi tehdä ennakoinnin maailmanennätyksen

Ouya-konsolin kehittäjä puhelee ristiin – alkuhype murenee, epäilykset kasvavat

Tony Hawk’s Pro Skater HD (PC, PS3, Xbox 360)