Uusimmat

Agentti Smith ei ole Matrix 4:ssä mukana – ja nyt Hugo Weaving on harmissaan: “Olisin kyllä halunnut tehdä sen”

03.09.2020 21:24 Muropaketin toimitus

Agentti Smithiä alkuperäisissä Matrix-elokuvissa esittänyt Hugo Weaving ei pääse osallistumaan Matrix 4:n tekoon aikatauluteknisistä syistä.

Neljäs Matrix-elokuva on tekeillä, mutta alkuperäisissä elokuvissa agentti Smithiä esittänyt Hugo Weaving ei ole tulevassa elokuvassa mukana. Alkuperäisestä näyttelijäkaartista mukana nähdään Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss, mutta Laurence Fishburne ja nyt myös Weaving loistavat poissaolollaan.

Coming Soonin haastattelussa Weaving paljastaa keskustelleensa Smithin roolista ohjaaja Lana Wachowskin kanssa, mutta aikataulukonfliktin vuoksi hän ei päässyt osallistumaan Matrix 4:n kuvauksiin.

“Kun Warnerilta tuli tarjous, sanoin kyllä heti seuraavana päivänä ja juttelin asiasta Lanan kanssa. Luulin, että minun osuuteni kuvauksista olisivat olleet alkukesästä, ja kaikki oli oikeastaan jo sovittu. Mutta sitten Lana ilmoitti, ettei se toimisikaan. Hänen mielestään minun sitoutumiseni National Theatren kanssa ei sopinut yhteen niiden päivien kanssa, mitä hänellä oli mielessään”, Weaving kertoo.

“Se oli kyllä harmi, etten päässyt kuvaamaan heidän kanssaan Berliiniin… Olisi ollut ihanaa hengata yhdessä heidän kanssaan. Pidän todella paljon Keanusta ja Carriesta enkä ole nähnyt heitä pitkiin aikoihin. Mutta odotan innolla näkeväni elokuvan”, kaikkiaan viidessä elokuvassa yhdessä Wachowskien kanssa työskennellyt australialaisnäyttelijä jatkaa.

Neljännen Matrixin on määrä valmistua valkokankaille 1. huhtikuuta 2022.

Muropaketin uusimmat