Uusimmat

Independence Day -ohjaajan uusin elokuva epäonnistui pahasti – Ensi viikolla Suomeen saapuva Moonfall on 140 miljoonan dollarin floppi

09.03.2022 08:02 Muropaketin toimitus

Roland Emmerichin Moonfall on jättimäinen floppi.

Roland Emmerichin ohjaama Moonfall-elokuva saa ensi-iltansa Suomessa vasta ensi viikolla, mutta jo tässä vaiheessa on selvää, että se on jättimäinen floppi.

Yhdysvalloissa ja monissa muissa maissa jo helmikuun alussa valkokankaille saapuneen katastrofileffan pelkkä tuotantobudjetti on noin 140 miljoonaa dollaria. Leffa on tuottanut kansainvälisesti vain noin 39,2 miljoonaa taalaa.

Moonfallin virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Massiivisten katastrofielokuvien grand old man Roland Emmerich (Independence Day, White House Down, 2012) ei petä ryskettä ja räjähtelyä janoavaa katsojaa tälläkään kertaa. Maapallo on tuhoutumisuhan alla, sillä Kuu on kiepsahtanut pois kiertoradaltaan ja syöksymässä kohti kotiplaneettaamme. Ihmiskunnan tulevaisuus on enää hiuskarvan varassa, kun Nasan johtaja ja entinen astronautti Jo Fowler (Oscar – voittaja Halle Berry, X-Men), lyöttäytyy yhteen astronautti Brian Harperin (Patrick Wilson, Kirottu-sarja, Midway) ja salaliittoteoreetikko K.C. Housemanin (John Bradley, Game of Thrones) kanssa pelastaakseen maailman tuholta.”

Moonfall saa Suomen ensi-iltansa 18. maaliskuuta.