Brad Pittille ja Leonardo DiCapriolle koetetaan nyt saada Oscareita Once Upon a Time in Hollywoodista – Eivät kuitenkaan kisaa toisaan vastaan, kiitos studion kikkailun

24.10.2019 17:01 | Muropaketin toimitus

Once Upon a Time in Hollywoodin keskuskaksikosta Leonardo DiCaprio on sijoitettu kisaamaan miespääosan ja Brad Pitt miessivuosan Oscar-ehdokkuudesta.

Elokuvastudioiden Oscar-kampanjat ovat täydessä vauhdissa ja nyt Sony on asettanut omat ehdokkaansa Quentin Tarantinon elokuvasta Once Upon a Time in Hollywood.

Elokuvan keskuskaksikkoa esittävät Brad Pitt ja Leonardo DiCaprio, jotka molemmat ovat rooleissaan loistavia. Jotta heidän ei tarvitsisi kisata Oscareissa toisiaan vastaan, on Sony sijoittanut heidät ehdolle eri kategorioihin, kertoo IndieWire. Leonardo DiCaprio pääsee ensi keväänä tavoittelemaan miespääosan ja Brad Pitt miessivuosan Oscaria, mikäli tulevat valituiksi lopulliselle ehdokaslistalle.

DiCaprio on tähän mennessä saanut Oscareissa viisi näyttelijäehdokkuutta, mistä hän on voittanut yhden (The Revenant vuonna 2016). Pittillä puolestaan on kolme näyttelijäehdokkuutta, mutta ei yhtään voittoa. Pitt on tuottajan ominaisuudessa ollut useamminkin Oscar-ehdolla ja vuonna 2014 parhaan elokuvan Oscarin voittaneesta 12 Years a Slavesta hän on myös pystin napannut.