Uusimmat

Cyborg-tähti paljastaa haastattelussa, mitä Joss Whedonin kanssa oikein tapahtui Justice Leaguen kuvauksissa vuonna 2017

07.04.2021 17:00 Muropaketin toimitus

Cyborgia Justice Leaguessa esittänyt Ray Fisher avautuu Joss Whedonista ja Warner Brosin johtajista.

Aiemmin Hollywoodin kultapojuna tunnetun Joss Whedonin ura sai melkoisen kolauksen, kun vuonna 2017 julkaistun Justice Leaguen kuvauksista alkoi valua tietoa julkisuuteen. Yksi Whedonia eniten kritisoineista näyttelijöistä oli elokuvassa Cyborgia esittänyt Ray Fisher, joka on nyt avautunut asiasta The Hollywood Reporterille (suosittelemme lukemaan koko laajan ja kattavan artikkelin linkin takaa).

Fisher syytti Whedonia muun muassa epäasiallisesta käytöksestä ja Warner Bros. -studiota rasismista, ja on sittemmin avautunut aiheesta runsaasti sosiaalisessa mediassa. Hänen syyttävä sormensa osoittaa nyt etenkin Warner Brosin johdon suuntaan, joka lupasi tutkia alkuperäiset syytökset, mutta sen jälkeen mitään ei ole tapahtunut.

Whedonin paikattua Zack Snyderin Justice Leaguessa Cyborgin tarina muuttui ratkaisevasti. Fisher kertoo, kuinka hän halusi keskustella Whedonin kanssa tämän Cyborgin tarinaan tekemistä muutoksista, mutta ohjaaja ei ottanut näyttelijän kommentteja kuuleviin korviinsa. Kun Fisher vei asian tuottaja Geoff Johnsin pakeille, tämä kommentoi, ettei Whedonia pidä suututtaa.

Myöhemmin Fisher esimerkiksi kuuli WB:n johtoportaan kommentoineen sitä, että Cyborg hymyilee elokuvassa liian vähän ja ettei elokuvan keskiössä saisi olla “vihaista mustaa miestä”.

Whedonin kerrotaan ottaneen yhteen myös Wonder Womania esittävän Gal Gadotin kanssa ja uhanneensa vahingoittaa tämän uraa.