12 Years a Slave -ohjaaja Steve McQueenin odotetusta Widows-trilleristä julkaistiin vihdoinkin ensimmäinen traileri

05.06.2018 09:24 | Muropaketin toimitus

Melkoisella näyttelijäkaartilla varustetun Widows-elokuvan traileri on harvinaisen hieno poikkeus aikana jolloin mainospätkät yleensä spoilaavat aivan liikaa.

Regency Enterprises ja 20th Century Fox ovat julkaisseet ensimmäisen trailerin ja kasan kuvia 12 Years a Slave -ja Shame -elokuvista tutun Steve McQueenin ohjaamasta Widows-trilleristä.

Widowsin näyttelijäkaarti on melkoinen, sillä mukana ovat muuan muassa Viola Davis (How to Get Away with Murder), Michelle Rodriguez (The Fast and the Furious), Elizabeth Debicki (Guardians of the Galaxy Vol. 2), Cynthia Erivo (Mr. Selfridge), Colin Farrell, Brian Tyree Henry (Atlanta, Hotel Artemis), Daniel Kaluuya (Get Out, Black Panther), Garret Dillahunt (Deadwood), Carrie Coon (Fargo, Avengers: Infinity War), Jacki Weaver, Jon Bernthal (The Punisher, Baby Driver), Robert Duvall ja Liam Neeson.

Widows on kertomus neljästä täysin erilaisesta naisesta, joilla ei ole muuta yhteistä kuin heidän edesmenneiden rikollismiestensä jälkeen jättämä velkataakka. Chicagoon sijoittuvassa kertomuksessa Veronica (Oscar-voittaja Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) ja Belle (Cynthia Erivo) eivät tyydy kohtaloonsa, vaan yhdistävät voimansa ja tarttuvat aseisiin.

Oscar-voittaja McQueen on käsikirjoittanut elokuvan yhdessä kirjailija Gillian Flynnin kanssa (Gone Girl). Tyylikkään trailerin perusteella Widows on tyyliltään jotain aivan uutta McQueenilta. Ensi-iltansa elokuva saa Yhdysvalloissa 16. marraskuuta ja Suomessa hyvin todennäköisesti samoihin aikoihin.