Uusimmat

Ash ja paukkukeppinsä kohtaavat KISS-bändin uudessa sarjakuvassa

24.11.2017 17:11 Muropaketin toimitus

Uudessa KISS Army of Darkness -sarjakuvassa nähdään Ash taistelemassa KISS-yhtyettä vastaan ja sen rinnalla. Ensimmäisen numeron kansitaiteet on nyt julkaistu ja ne näyttävät upealta.

Kaikkea sitä on: Evil Deadista tuttu antisankari Ash Williams ryhtyy laittamaan Deadiitteja poikki ja pinoon uudessa Dynamite Entertainmentin sarjakuvassa. Eikä mitä tahansa Deadiitteja: vastassa on tällä kertaa KISS-yhtyeen demonit, jotka yhden kannen perusteella ovat jossain vaiheessa Ashin puolella. Aiemmin Ash on kohdannut sarjakuvissa muita pop-kulttuurihahmoja Freddy Kruegerista Xena: Warrior Princessiin.

Ensimmäisen numeron kansitaide on nyt julkaistu, ja hyvältähän ne näyttävät. KISS Army of Darknessin aloitussnumeron on käsikirjoittaneet Chad Bowers sekä Chris Sims. Kuvitusvastuu on ollut Ruairi Colemanilla.

”KISS on maailman huipulla rokkaamassa, kunnes The Destroyer saapuu paikalle kätyreineen ja bändi katoaa. Kiertue perutaan ja nuori Ash joutuu missaamaan nuoren elämänsä kenties tärkeimmän illan. Tämä muuttaa Ashin kohtalon ja nyt Valitun täytyy löytää tiensä uudelleen”, kerrotaan sarjakuvan synopsiksessa.