Avengers: Endgame -ohjaajat hillitsevät huhuja seuraavasta Marvel-projektistaan: “Emme ole vielä keskustelleet mitään”

19.07.2022 10:13 Muropaketin toimitus

Avengers-ohjaajat Anthony ja Joe Russo kyllä haluaisivat tehdä Salatut sodat Marvel Studiosin kanssa.

Tulevana viikonloppuna järjestettävä San Diego Comic-Con on saanut huhumyllyn pyörimään, sillä fanitapahtumassa perinteisesti julkistetaan suuria uutisia tulevista elokuvista. Viime viikolla alkoi kiertää huhu, että Avengers-ohjaajat Anthony ja Joe Russo olisivat mahdollisesti tekemässä seuraavaksi massivisen Marvel-tuotannon Salatuista sodista.

Tuoreessa haastattelussa Russot kuitenkin selventävät kommenttejaan. Heidän mukaansa he kyllä haluaisivat tehdä Salatut sodat -elokuvan ja oikein mielellään työskentelisivät jälleen Marvel Studiosin kanssa. He eivät kuitenkaan ole sitä tekemässä – ainakaan vielä.

Mutta Joe Russo kommentoi asiaa haastattelussa näin:

“Meillä ei ole ollut mitään keskusteluja heidän kanssaan mistään, mitä he ovat suunnittelemassa, koska olemme olleet äärimmäisen kiireisiä omien projektiemme kanssa. Vastaamme aina rehellisesti, kun meiltä kysytään, että työskentelisimmekö vielä heidän kanssaan. Totta kai, jumaloimme heitä. Entä mitä haluaisimme tehdä? Salatut sodat, se oli meidän suosikkisarjakuvamme nuorena.”

Marvel-pomo Kevin Feige kuitenkin lupailee suuria uutisia lähiaikoina, joten jäämme odottelemaan ensi viikonlopun Comic-Conia.

Russon veljeksiltä on tällä viikolla puolestaan tulossa Netflixiin uusi toimintaelokuva The Gray Man, joka julkaistaan suoratoistossa perjantaina.

Muropaketin uusimmat