Avengers: Endgamen typerin kohtaus ärsytti myös tulevan Marvel-elokuvan ohjaajaa

28.09.2022 14:53 Muropaketin toimitus

Marvel Studiosin supersankarielokuvien typerimpiin hetkiin lukeutuu Avengers: Endgamen niin sanottu A-Force-kohtaus, jossa valtavalla taistelutantereella naispuoliset supersankarit osuvat samaan aikaan samaan paikkaan puolustamaan Spider-Mania ja Ikuisuuden rautahanskaa.

Marvel Studios arvatenkin tarkoitti Avengers: Endgamen ”Girl Power” -kohtauksen voimaannuttavaksi, mutta moni fani on leimannut sen teennäiseksi, typeräksi ja sovittelevaksi.

”Black Widow ei ole vieläkään saanut sooloelokuvaana, mutta tässä on teille tällainen mimmiliiga, ei muistella pahalla, okei?”.

Tältä kiistanalainen kohtaus näytti:

Nyt myös Captain Marvelin jatko-osan The Marvelsin (2023) ohjaaja Nia DaCosta on kertonut kokevansa kohtauksen ärsyttävänä.

Ohjaajaa turhautti etenkin se, miten lyhyeksi hahmojen kohtaaminen jäi:

”Katsoin niin monien muiden naisten tavoin Avengers: Endgamen ja näin sen kuuden sekunnin kohtauksen, jossa kaikki Marvelin naishahmot olivat yhdessä. Sain siitä kerran kylmiä väreitä, mutta olin myös todella ärsyyntynyt. Ajattelin että tätä pitäisi saada kaksi tuntia”, DaCosta totesi Entertainment Weeklyn haastattelussa.

Viime syksynä paljastui, ettei Marvel Studios oikein itsekään luottanut siihen, että kohtaus toimii:

Avengers: Endgamen noloin kohtaus oli aluksi vielä niin paljon nolompi, että se piti tehdä uudelleen

Ensi vuonna Nia DaCosta pääsee passittamaan useamman naissankarin samaan seikkailuun, sillä The Marvels -elokuvassa seikkailevat Carol Danvers/Captain Marvel (Brie Larson), Monica Rambeau (Teyonah Parris), and Kamala Khan/Ms. Marvel (Iman Vellani)