Nyt se selvisi: Finnkinon IMAX-elokuvalipuista saa maksaa yli 20 euroa

17.10.2018 16:39 | Muropaketin toimitus | 4

Suomen ensimmäinen IMAX-elokuvateatterisali avataan Finnkino Itiksessä 30. marraskuuta. Uuden ja odotetun salin avajaiselokuvana nähdään Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset.

David Yatesin ohjaaman fantasiaseikkailun IMAX-liput ovat tulleet nyt myyntiin Finnkinon verkkokaupassa ja lippukassoilla.

Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset -elokuvan IMAX 3D -ennakkoliput maksavat päiväsaikaan 20,4 euroa ja illalla 21,90 euroa. Jos tyytyy 2D-versioon, voi lipun hinta jäädä niukin naukin alle 20 euron. Arki-illan IMAX 2D maksaa 19,40 euroa. Viikonloppuiltana hinta on 20,90 euroa. Uskollisimmille asiakkaille eli Finnkino Lab -jäsenille IMAX-lippuja myydään puoleen hintaan.

Tallinnassa IMAX-näytöksiin pääsee halvimmillaan alle yhdeksällä eurolla. Tähän suhteutettuna Helsingin IMAX-lippujen hinnat voivat tuntua kalliilta, mutta ainakaan ero Finnkino Scape-salien lippuihin ei ole niin suuri kuin ennalta saattoi luulla.

Nähtäväksi jää, miten IMAX-näytösten hinnat kehittyvät Finnkino Itiksessä tulevaisuudessa.

Finnkinon marketing & Sales director Kalle Peltola huomautti jo ennen Finnkinon IMAX-lippujen hinnan paljastamista, että Finnkino Itis tarjoaa hänen mielestään jotain mitä Tallinna ei. Siinä mielessä hintavertailua voi pitää tavallaan vääristyneenä.

”Salista ja koko teatterista tulee vaikuttava ja yksistään IMAX-salin valkokangas tulee olemaan iso, noin 315 m2, mikä on selvästi isompi kuin viime vuosina lähialueelle avattujen IMAX-salien, kuten Tallinnan retrofit-IMAX-salin, valkokankaat. Itiksen IMAX-sali on salin perustuksia myöten suunniteltu ja optimoitu IMAX-kokemukselle jolloin kokemuksesta saadaan ideaali IMAX-kokemus”, Peltola kehui toukokuussa Muropaketin haastattelussa.

Finnkino Itiksen avajaisviikon muu ohjelmisto tulee myyntiin marraskuun 16. päivä.

Keskustelu

Varmasti tulee jossain vaiheessa jonkun elokuvan käytyä katsomassa mutta sen pitää olla kyllä sitten todella odotettu ja erityinen elokuva.

Kuukausittaista tai edes vuosittaista kävijää allekirjoittaneesta ei noilla hinnoilla kuitenkaan saa.

Hienoa kuitenkin että vihdoin Suomikin sai oman IMAX:insa vaikka ei varmastikaan lohduta kauempana asuvia.

Oli jo aika että Suomeen tehtiin IMAX-teatteri. Kilpailua ei ole, siksi lippujen hinnat ovat korkeita.

Eikö tuossa sanota selvästi, että jäsenet saa puoleen hintaan vai harottaako puusilmäni?

Halvempaa premium sarjalipulla, josta ei mene erillistä lisämaksua.

" 4 lippua 59,00 € (à 14,75€, voimassa 6 kk ostopäivästä)
8 lippua 99,60 € (à 12,45€, voimassa 8 kk ostopäivästä)"

Muropaketin uusimmat