Uusimmat

Huhu: 32-vuotias brittinäyttelijä on ehdolla uudeksi James Bondiksi, mutta saattaa olla kohta jo liiankin suosittu 007-rooliin

04.01.2023 17:00 Muropaketin toimitus

Viime syksynä Bullet Train -elokuvassa nähty Aaron Taylor-Johnson on käynyt keskusteluja James Bond -roolista.

John Lennonin roolista elokuvassa Nowhere Boy (2009) ja Kick-Assista (2010) suuren yleisön tietoisuuteen ponnistanut Aaron Taylor-Johnson on tehnyt nimeä muun muassa Avengers: Age of Ultronin Quicksilverinä sekä viime vuonna julkaistussa Bullet Train -elokuvassa. Näiden lisäksi hänet nähdään tänä vuonna nimiroolissa supersankarielokuvassa Kraven the Hunter.

Brittinäyttelijä on jo ehtinyt tehdä niin pitkän uran, että tuntuu lähes käsittämättömältä ajatella, että hän on vasta 32-vuotias. Tämä tekeekin hänestä sopivan kandidaatin James Bondin rooliin, mihin etsitään nyt hieman nuorempaa näyttelijää.

Comic Bookin uutisoiman huhun mukaan Taylor-Johnson on keskustellut Bond-tuottaja Barbara Broccolin kanssa. Samaisen huhun mukaan kyseinen keskustelu on sujunut hyvin.

Taylor-Johnsonin tuleva Kraven-leffa ja yhdessä Ryan Goslingin kanssa tähdittämä The Fall Guy saattavat kuitenkin lyödä kapuloita James Bond -roolille. Uutisen mukaan näyttelijä saattaa olla niiden jälkeen “liian suosittu” ottamaan vastaan 007-roolia.

Aiemmin Daniel Craigin seuraajaksi Bondin roolissa on kaavailtu muun muassa Henry Cavillia ja Idris Elbaa, mutta molempien arvellaan olevan jo liian vanhoja ottamaan roolia vastaan pidemmäksi aikaa.

Tilaa Muropaketin uutiskirje ja osallistut Honor 70 5G:n arvontaan (arvo 599 €)