UUSIMMAT

Huhu: Daredevil nähdään vihdoinkin Marvel Studiosin elokuvassa – eikä edes näyttelijä vaihdu

10.12.2020 08:37 | Muropaketin toimitus

Joulukuussa 2021 ensi-iltansa saavan Spider-Man 3:n (työnimi) hahmogalleriasta on kerrottu tällä viikolla herkullisia uutisia. Uusin huhu lyö kuitenkin laudalta kaikki aikaisemmat.

Kerrataan aluksi tuoreet Spider-Man-paljastukset. Tällä tietoa elokuvassa ovat mukana Tom Hollandin esittämän Hämähäkkimiehen lisäksi liuta Spider-Man- (2002-2007) ja The Amazing Spider-Man -elokuvista (2012-2014) tuttuja hahmoja tuttujen näyttelijöiden esittäminä – aina aikaisempia Hämiksiä myöten:

Seuraava Spider-Man-elokuva muuttuu yhä villimmäksi: Vuoden 2004 Spider-Man 2:n Tohtori Mustekala palaa valkokankaalle

Useat takavuosien Spider-Man-tähdet palaavat rooleihinsa joulukuussa 2021 – Mukana Sam Raimin Hämis-trilogian näyttelijät

Nyt Murphy’s Multiverse -sivusto heittää lisää vettä kiukaalle ja kertoo myös Daredevilin olevan mukana Spider-Man 3:ssa. Eikä hahmoa suinkaan rooliteta uudelleen, vaan Netflixin Daredevil-sarjan tähti Charlie Cox palaa esittämään miestä vailla pelkoa.

Jos näin tosiaan on, vaikuttaa ilmeiseltä että Marvel Studios aikoo käyttää Daredeviliä myös jatkossa, kun taas aikaisemmat Spider-Man-tähdet ovat mukana ainoastaan Spider-Man 3:ssa. Nähtäväksi jää.

Ja jos Daredevil kerran on siirtymässä Marvel Cinematic Universeen, on ovi auki myös Luke Cagelle, Jessica Jonesille ja muille hahmoille. Näiden katutason sankareiden roolista Spider-Man 3:ssa tai muissa Marvel Studiosin tulevissa projekteissa ei kuitenkaan ole tietoa tai edes huhuja liikkeellä.

Daredevil ja Hämähäkkimies ovat sarjakuvaosastolla seikkailleet lukemattomia kertoja yhdessä. Yksi ikimuistoisimmista tarinoista on vuoden 1989 Synninpäästäjä-tarina (Hämähäkkimies 2-3/1989), ja esiintyipä Hämis myös Mega-Marvel-lehdessä 3/2000 julkaistussa Suojeluspaholaisessa.

Muropaketti haastatteli Charlie Coxia Daredevilin ensimmäisen kauden ilmestyessä keväällä 2015:

Haastattelu: Daredevil-tähti Charlie Coxista tuli supersankarifani Netflix-sarjan myötä