Uusimmat

Huhu: Mahtisormukset-sarjan toisella kaudella on hahmo, jonka Peter Jackson jätti pois Taru sormusten herrasta -elokuvista

06.01.2023 15:00 Muropaketin toimitus

Taru sormusten herrasta -tarinoiden rakastettu hahmo saattaa vihdoin päästä mukaan Mahtisormusten toisella kaudella.

The One Ring tunnetaan suhteellisen luotettavana lähteenä, mitä tulee uutisiin Taru sormusten herrasta -tuotannoista. Nyt sivusto on kuullut luotettavana pitämältään lähteeltä, että J.R.R. Tolkienin tarinoiden rakastettu Tom Bombadil olisi vihdoin tulossa mukaan Amazon Prime Videon Mahtisormukset-sarjan toisella kaudella.

Tolkien-fanien pettymykseksi Peter Jackson jätti Tom Bombadilin pois elokuvistaan, mutta nyt salaperäinen hahmo saattaa tehdä esiintymisensä sarjassa.

Huhujen mukaan hahmo kulkee sarjan tuotannossa salanimellä Errol Pram, ja sille olisi jo kiinnitetty näyttelijäkin. Virallista vahvistusta Tom Bombadilin mukana ololle, tai sille kuka hahmoa sarjassa esittäisi, ei kuitenkaan ole.

Tolkienin kirjoissa Tomin kuvataan olevan pieni ja paksu mies, jolla on sininen takki, keltaiset kengät ja pitkä parta. Tom auttaa Frodon, Samin, Merrin ja Pippinin muodostamaa hobittinelikkoa näiden matkalla läpi Vanhan metsän ja antaa näille laulun, jolla he voivat kutsua Tomin avuksi myöhemminkin.

Hahmo seikkailee myös runokokoelmassa Tom Bombadilin seikkailut, joka julkaistiin suomennettuna vuonna 2012.

Tolkien ei itse koskaan kertonut Tom Bombadilin virallista taustaa tai ikää, mutta hahmon inspiraationa on pidetty Kalevalan Väinämöistä.

LUE MYÖS: Arvostelu | Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset on pätevä fantasiasarja, mutta apinoi liikaa Peter Jacksonin elokuvia