Iron Man -tähti ei siedä omia elokuviaan, mutta yksi poikkeus löytyy – Paljasti nyt, minkä leffan on suostunut katsomaan useamman kerran

16.06.2021 17:58 | Muropaketin toimitus

Gwyneth Paltrow ei ole omien elokuviensa suuri ystävä.

Tribecan elokuvafestivaaleilla paneelikeskusteluun osallistunut Gwyneth Paltrow kertoi USA Todayn mukaan, että vuoden 2001 The Royal Tenenbaums on ainoa näyttelijän oman tuotannon elokuva, jonka hän kestää katsoa.

”Muistan kuinka isäni vieraili kuvauspaikalla. Se oli päivä, jolloin kuvasimme kohtauksen, jossa jään pois bussista ja Richie nappaa minut kyytiin. Isäni oli siellä. Se oli hyvin erityinen päivä”, Paltrow muisteli. Ja juuri lähisukulaisen vierailu on ”yksi niistä syistä” miksi näyttelijä on pystynyt katsomaan The Royal Tenenbaumsin useampaan kertaan.

Wes Andersonin elokuvaa tähdittivät myös Ben Stiller, Gene Hackman, Anjelica Huston, Luke Wilson, Owen Wilson, Bill Murray ja Danny Glover. The Royal Tenenbaums löytyy Suomen suoratoistopalveluista vain Disney Plussasta.

Royal Tenenbaumilla ja hänen vaimollaan Ethelinellä on kolme lasta – Chas, Richie ja Margot, joista jokainen oli lapsinero. Royal ja Etheline Tenenbaum muuttivat erilleen jo lasten ollessa nuoria. Nyt Royal haluaa perheen taas kokoon…