Uusimmat

Jatko-osia tuskin tehdään: Uudelle Terminator-elokuvalle povataan nyt jopa 120 miljoonan dollarin tappioita

06.11.2019 14:10 Muropaketin toimitus

Terminator: Dark Fate saattaa olla viimeinen naula jo vuosia kituneen elokuvasarjan arkkuun.

Kaksi ensimmäistä Terminator-elokuvaa (1984, 1991) ovat yhä kiiteltyjä klassikoita, mutta kaikki Tuomion päivän jälkeen ilmestyneet jatko-osat ovat keränneet koko ajan yhä kalseampia arvioita. Jotkut toivoivat James Cameronin paluun elokuvasarjan pariin nostavan Terminatorin siitä suosta, johon vuoden 2015 Genisys leffasarjan upotti, mutta turhaan.

Vaikka Terminator: Dark Fate keräsi parempia arvioita kuin pari edellistä elokuvaa, on suuren yleisön mielenkiinto selvästi lopahtanut.

The Hollywood Reporterin mukaan Terminator: Dark Fate saattaa kerätä jopa yli 120 miljoonan dollarin tappiot. Mikäli näin tosiaan käy, on hyvin vaikea nähdä että Terminator-elokuvia tehtäisiin enää lisää. Kaikki on toki mahdollista tulevaisuudessa, koska Hollywood elää vanhojen ideoiden kierrättämisestä, mutta turvallinen veikkaus on, että Linda Hamiltonin ja Arnold Schwarzeneggerin osalta Terminator-elokuvat on nyt tehty.

Tällä hetkellä Terminator: Dark Faten potti on maailmanlaajuisesti 125 miljoonaa dollaria. Elokuvan tekemiseen paloi 185-196 dollaria ja markkinointikustannukset päälle.