Uusimmat

Jennifer Lawrence on “100 % valmis” palaamaan Katnissiksi, mutta Nälkäpeli-elokuvien muut tekijät eivät usko niin tapahtuvan

Kuva: Murray Close © 2015. Lionsgate

02.11.2023 17:00 Muropaketin toimitus

Jennifer Lawrencen tähdittämien Nälkäpeli-elokuvien tarina jatkuu marraskuussa elokuvateattereissa julkaistavalla esiosalla Balladi laululinnuista ja käärmeistä.

Nälkäpeli-elokuvien tarina jatkuu 17. marraskuuta esiosaelokuvalla Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä. Alkuperäisten elokuvien Jennifer Lawrencea siinä ei kuitenkaan nähdä.

Lawrence kommentoi kesällä, että olisi “sataprosenttisen valmis” palaamaan Katniss Everdeenin rooliin vielä joskus.

Jennifer Lawrence on ”100 % valmis” palaamaan suosituimpaan rooliinsa

Nälkäpeli-elokuvien tuottaja Nina Jacobson ja ohjaaja Francis Lawrence eivät kuitenkaan aivan yhtä varauksetta suhtaudu Katnissin paluuseen. Yahoon haastattelussa Jacobson kommentoi, että hänen mielestään Jennifer Lawrencen hahmon tarina saatiin kauniisti päätökseen.

“Rehellisesti sanoen, niin paljon kuin Katnissia rakastankin, mielestäni saimme hänen tarinansa valmiiksi. Ja luulen että myös Suzanne [Nälkäpelin kirjailija Collins] on samaa mieltä, että tarina on valmis. Mutta jos tämä muuttuu ja Suzannella on jotain, mitä hän haluaa vielä sanoa, ja siinä on myös Katniss, niin silloin totta kai olisin ihan innoissani.”

Samoilla linjoilla on myös elokuvien ohjaaja.

“Jos jostain syystä hänellä olisi jokin teemallinen idea, jonka myötä olisi järkeä kertoa uusi Katniss-tarina, olisin ehdottomasti mukana ja uskon, että niin olisi myös Jen.”

Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä sijoittuu kymmeniä vuosia aikaisempaan ajankohtaan kuin edelliset Nälkäpeli-elokuvat. Tulevan elokuvan pääosissa nähdään Tom Blyth ja Rachel Zegler.